
به گزارش «جوان» خبرگزاري فلسطيني سما به نقل از روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت خبر داد كه جنبش حماس براي اولين بار پس از افزايش تنشها در جنوب اسرائيل، اقدام به شليك موشك ضدهوايي از نوع استريلا اساي ۷ به سوي يك هواپيماي جنگي اسرائيلي كرد، اما اين موشك به هدف – كه برخي منابع آن را بالگرد و نه هواپيما ميدانند ـ اصابت نكرده است.
اين دومين اقدام مقاومت در روزهاي اخير عليه اسرائيل است؛ اقدامي كه با ارسال هواپيماي بدون سرنشين ايراني از سوي حزب الله لبنان به عمق اسرائيل و ۳۰ كيلومتري قلب هستهاي اين رژيم (تأسيسات ديمونا) آغاز شد و همچنان عدم موضعگيري رسمي اسرائيليها در اين خصوص حاكي از سردرگمي شديد آنها در برآورد توان نظامي مقاومت و پيش بيني پيامدهاي مواجهههاي آتي است. بنا بر اين گزارش، اقدام اخير صحت اطلاعات دستگاههاي امنيتي اسرائيلي را تأييد ميكند كه حماس اين نوع موشكها را در اختيار دارد. همچنين يديعوت آحارونوت نوشت كه اسرائيل اخيراً پي برده است حماس علاوه بر موشكهاي استريلا، نوع جديدي از موشكهاي موسوم به ميلان را نيز در اختيار دارد؛ موشك هايي كه در اروپاي غربي توليد ميشوند. يديعوت آحارونوت نوشت كه حماس موشك ضد هوايي استريلا را اخيراً به سوي يك هواپيماي نظامي ارتش اسرائيل در حالي شليك كرده كه اين هواپيما مشغول گشت زني بر فراز بخش غزه بوده است.
روزنامه صهيونيستي در ادامه به نقل از منابع نظامي مدعي شد كه ذخيره تسليحاتي حماس پس از سقوط رژيم معمر قذافي در ليبي و غارت انبارهاي سلاح در آن كشور تقويت شد و بسياري از اين سلاحها وارد شبه جزيره سينا و از آنجا راهي غزه شده است. اين روزنامه افزود: نيروهاي امريكايي تلاش كردند موشكهاي مفقود شده را كشف كنند، اما از هزار موشك سرقت شده ليبي تنها چند صد موشك را _ بدون ذكر تعداد دقيق_ كشف كردند.
اين رسانه صهيونيستي تأكيد كرد: حماس حتي در طول حمله اسرائيل به غزه از اين نوع موشكها استفاده نكرد، اما تصميم اخير اين جنبش براي استفاده از اين موشك ضد هوايي نشان ميدهد كه حماس تمايل دارد عملياتهاي خود را عليه اسرائيل افزايش دهد.
انحلال پارلمان اسرائيل
اما در داخل اسرائيل اوضاع سياسي مانند وضعيت موجوديتي و امنيتي اين رژيم نابسامان است.
يك منبع رسمي رژيم صهيونيستي اعلام كرد اعضاي كنست(پارلمان) اين رژيم شب دوشنبه با انحلال پارلمان موافقت كردند و قرار است انتخابات پارلماني ۲۲ ژانويه ۲۰۱۳ برگزار شود.
فارس به نقل از المنارگزارش داد كه انحلال پارلمان با موافقت ۱۰۰ نماينده از مجموع ۱۲۰ نماينده به تصويب رسيد. قرار است انتخابات پارلماني ۲۲ ژانويه ۲۰۱۳ مطابق با خواسته «بنيامين نتانياهو» نخستوزير رژيم صهيونيستي كه تمايل به وجود مدت زمان كوتاه براي تبليغات انتخاباتي دارد، برگزار شود. قرار بود دوره فعاليت هجدهمين پارلمان رژيم صهيونيستي اكتبر ۲۰۱۳ به پايان برسد، اما نخستوزير اين رژيم برگزاري انتخابات زودهنگام را اعلام كرد. در همين راستا «ايهود اولمرت» نخستوزير سابق رژيم صهيونيستي اعلام كرده است كه براي رقابت با نتانياهو به عرصه سياست باز ميگردد و «شائول موفاز» رئيس حزب معارض كاديما نيز با اعلام حمايت از وي گفته كه حاضر است به نفع اولمرت از رياست كاديما كنار برود تا اولمرت در صدر فهرست كاديما وارد رقابت انتخاباتي شود. اولمرت كه اخيراً از سوي دادگاه قدس از اتهام فساد مالي تبرئه شده، گفته است كه تا ۱۰ روز آينده تصميم نهايي خود را درباره بازگشت به عرصه سياست اعلام ميكند.
مخالفتهاي گسترده با طرحهاي رياضت اقتصادي نتانياهو و انتقادات شديد از وي به دليل طرحهاي ماجراجويانه در قبال ايران، مشروعيت او را به شدت زير سؤال برده است. نتانياهو كه قصد ندارد از طرحهاي اقتصادي خود عقبنشيني كند، بيم آن را دارد كه در صورت اجراي طرحهاي رياضتي نتواند رأي لازم را در انتخابات سال ۲۰۱۳ به دست آورد و به همين جهت تلاش كرد موعد انتخابات را به پيش از زمان تصويب بودجه انتقال دهد و در كاركردي ديگر دولت آينده امريكا را در مقابل ائتلاف قويتري در داخل اسرائيل براي پيشبرد سياستهاي اين رژيم قرار دهد.
تأكيد موفاز بر شكست امنيتي ـ سياسي نتانياهو
شائول موفاز رئيس معارضان اسرائيلي و رهبر حزب كاديما در اين رژيم تأكيد كرد كه دولت نتانياهو در چهار سال گذشته هيچ دستاورد جديدي در ابعاد امنيتي، سياسي يا اقتصادي و اجتماعي نداشته است. موفاز كه در برابر اعضاي كنست اسرائيل سخن ميگفت، افزود: حكومت فعلي از اسرائيل دولتي با كمترين ميزان يهوديت و دموكراسي در مقايسه با سالهاي گذشته ساخته است و نتانياهو همواره در ترسي رو به افزايش كه از رفتارهايش آشكار بود به سر ميبرد و علاوه بر اين انزواي بينالمللي اسرائيل را تشديد كرد.
پرز: انتخابات آينده پارلمان در دوره چالشهاي اسرائيل برگزار ميشود
رئيس رژيم صهيونيستي تأكيد كرد كه انتخابات آينده پارلماني اين رژيم در حالي برگزار خواهد شد كه تلآويو با چالشهايي در عرصه منطقهاي و بينالمللي مواجه است. راديو «صداي اسرائيل» گزارش داد كه «شيمونپرز» رئيس رژيم صهيونيستي در جلسهاي كه كنست (پارلمان) به منظور آمادهسازي زمينه انحلال پارلمان كنوني و آمادگي براي برگزاري انتخابات در ژانويه برگزار كرد، به ايراد سخن پرداخت و گفت: اسرائيل بر تحولات منطقهاي و جهاني تاثيرگذار نيست اما ممكن است از آن تاثير بپذيرد.
وي تأكيد كرد كه انتخابات آينده اسرائيل در شرايطي برگزار خواهد شد كه اسرائيل با چالشهاي منطقهاي و بينالمللي مواجه است. پرز درباره منازعه اسرائيلي ـ فلسطيني نيز تصريح كرد كه راهحل تشكيل دو دولت راهكار حل اين قضيه است و ما بايد به منظور تضمين آينده خود زمام امور را به دست گيريم.
وي در خصوص برنامه هستهاي ايران نيز اظهار داشت كه ائتلاف بينالمللي ضد ايراني در برابر ايران ايستاده است و همه گزينهها از جمله گزينه نظامي در اين باره مطرح است، اما اين گزينه در اولويت نيست.
الهی اسرائيل. زو تر از صحنه روزگار محو. شود. مرگ بر اسرائيل