کد خبر: 489025
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۶

روزنامه ايران كه با هزينه گزاف بيت‌المال اداره مي‌شود، براي چندمين روز متوالي تيتر يك و عكس اول خود را به ماجراي بازداشت جوانفكر اختصاص داد. 

اين روزنامه كه پس از به زندان رفتن جوانفكر براي گذراندن محكوميت خود به جرم توهين به رهبري، تيتر يك خود را در اقدامي غيرحرفه‌اي و نامتعارف به اين مطلب اختصاص داد و البته نوشت: «جوانفكر بازداشت شد» و ننوشت كه «جوانفكر براي گذراندن محكوميت قانوني خود به زندان رفت»، در روزهاي پس از آن نيز تيتر يك يا عكس اول خود را صرف التهاب‌آفريني در اين باره كرد و ديروز نيز با انتخاب تيتر «تماس تلفني رئيس جمهور با جوانفكر در زندان» نشان داد كه گويي مي‌خواهد هر روز در تيتر يك خود حال و روز سرپرست زنداني خود را به مردم گزارش دهد. 

برخي مطبوعات از عوامل اصلي خاصه‌پروري و شخصيت‌پردازي در ذهن افكار عمومي هستند و با ديرباور جلوه دادن محكوميت افراد مشهور، بر سر راه اجراي عدالت در دستگاه قضايي، مانع بزرگ مي‌تراشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار