
اين دختر ۱۲ ساله مراكشيالاصل است ولي در شهر جنوبي فرانكفورت آلمان به مدرسه ميرود. او از شركت در كلاس درس شنا امتناع كرده و متعاقب آن نيز نمره پاييني دريافت كرد. وكيل قانوني اين دختر گفته كه او براي اينكه حق نرفتن به جلسات كلاس شنا را به دست بياورد به دادگاه مراجعه كرده زيرا براساس قرآن، او نه تنها نشان دادن بدن خودش به پسران را حرام ميداند، بلكه ديدن پسران بدون لباس هم براي او حرام است.
با اين حال، يك دادگاه اداري در كاسل در غرب آلمان درخواست او را رد كرد. اين دادگاه در حكم خودش گفته كه او ميتواند لباس شنايي كه تمام بدن را ميپوشاند، به تن كند كه با نام «بوركيني» شناخته ميشود. به گفته دادگاه، چندين دختربچه در همان مدرسهاي كه او درس ميخوانند نيز از همين لباس استفاده ميكنند و چنين لباسي براي اينكه آزادي مذهبي او حفظ شود، كافي است.
دادگاه در حكم خودش به اين اشاره كرده كه خانواده اين دختربچه خودشان انتخاب كردهاند كه در آلمان زندگي كنند و آلمان هم كشوري است كه كلاسهاي شناي مختلط يك هنجار محسوب ميشود. اين دادگاه با اشاره به حكمي كه دادگاه قانون اساسي آلمان صادر كرده، اضافه كرده كه يكي از هدفهاي نظام آموزشي اين كشور، تقويت ادغام و تسامح است. اين دادگاه گفته كه طرف شاكي بايد خودش را با نگاه به همكلاسيهايش در لباس شنا تطبيق بدهد.
مركل: اسلام بخشي از آلمان است لوكال: اولين نشست «تلهتالار شهري» بين آنگلا مركل و ۷ هزار نفر از اعضاي حزب او شامگاه چهارشنبه (قبل) برگزار شد و او در اين نشست خواستار تسامح بيشتر در قبال مسلمانان شد. مركل درباره نگاهش به زندگي ۳ ميليون مسلمان در آلمان شفاف بود و گفت كه اسلام «بخشي از ماست.»
مجله اشپيگل روز پنجشنبه گزارش كرد كه به دنبال يكسال پرمناقشه براي جامعه مسلمانان آلمان، مركل همميهنان خود را به اجتناب از تعميمبخشي- اعمال عدهاي به عده ديگر- فراخواند. مركل گفت: «ما بايد اطمينان حاصل كنيم كه همه را به يك چوب نميرانيم. اسلامگرايي (راديكال) در آلمان اسلام نيستند و بيشتر مسلمانان در اينجا خودشان را از خشونت دور كردهاند.»
مركل كه رهبر اتحاديه دموكرات مسيحي است به اعضاي حزب خودش سفارش كرد «بيشتر از اينكه از اسلام ترس داشته باشند» به عنوان يك مسيحي، به مسيحيت فكر كنند.