کد خبر: 488731
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۶
استاندار سمنان :
 عباس رهي ،در آيين صبحگاه مشترک نيروهاي مسلح استان به مناسبت هفته نيروي انتظامي ، گفت : پليس براي اجراي نقش برجشته فرهنگي خود بايد با نهادهاي فرهنگي و آموزشي ديگر مانند آموزش و پرورش و دانشگاه ها هماهنگ باشد .
رهي با تبريک فرارسيدن هفته نيروي انتظامي ، به تقارن اين هفته با ولات امام رضا(ع) اشاره و خاطر نشان کرد : ولادت ثامن الحجج(ع) به هفته ناجا ، نورانيت ويژه بخشيده است .
وي در ادامه ، پيروي از رهبري را تنها راه بي اثر کردن توطئه هاي مختلف دشمن عنوان و تصريح کرد : برخي تکروي ها به کشور آسيب زده است و امروز که جهانيان براي ايران نقش مهمي قائل هستند ، بايد از تک روي و تکبرهاي شخصي در داخل کشور خودداري شود .
وي با بيان اين که با وجود ادعاي حقوق بشر ، سانسور شکننده و خفقان آور توسط رسانه هاي بزرگ دست نشانده ، يکي از ابزارهاي دست استکبار است ، افزود : غول هاي رسانه اي که در دست صهيونيسم قرار دارد با دروغ پراکني ، مانع بصيرت و آگاهي مردم جهان مي شوند.
رهي ، اطلاع رساني به افکار عمومي جهان توسط فرزندان اسلامي را از ملزومات عصر حاضر دانست و خاطرنشان کرد : ايران اسلامي بايد نقش جهاني خود را در آگاه کردن جهانيان ايفا کند.
استاندار سمنان ، اقتصاد مقاومتي را بهترين راهکار براي مقابله با تحريم هاي دشمن دانست و يادآور شد : اقتصاد مقاومتي اقتصادي اعتقادي است که در آن از احتکار ، خريد کالاهاي لوکس و اسراف پرهيز مي شود.
پيش از سخنان استاندار ، سردار "محمد رضا ميرزايي" فرمانده انتظامي استان سمنان ، برنامه هاي هفته ناجا در استان سمنان را تشريح کرد .
اين مراسم با حضور جمع زيادي از مسئولان و مديران کل دستگاه هاي اجرايي ، اعضاي شوراي تامين استان و يگان هاي نمونه اي از نيروهاي مسلح استان سمنان برگزار شد .
گفتنی است ،هشتم تا چهاردهم مهرماه ، هفته نيروي انتظامي است .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار