کد خبر: 488661
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۲
عباسعلی بصیرت با تاکید بر این‌که راه و مسیر ما پیروی و تبعیت از خط مشی ولایت فقیه است، اظهار داشت: امروز جهان اسلام به دلیل اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) مصیبت زده و داغدار است.
وی در ادامه تاکید کرد: دشمنان از این کار سودی نبرده‌اند بلکه نقشه شوم آنان نقش برآب شده، زیرا عشق و محبت مسلمانان به پیامبر(ص) در همه بلاد اسلامی و غیراسلامی بیشتر شده است.
رییس مجمع امور صنفی اصفهان اظهار کرد: بازار و صنوف بخش کوچکی از دستگاه‌های فعال در کشور است که بدون شک در مقابل این اهانت گستاخانه به ساحت پیامبر اکرم (ص) ساکت نمی‌نشینند و هم‌ صدا با مسلمانان ایران و جهان به پا می‌خیزند.
وی با تاکید بر تعطیلی بازارها و تمام صنوف اصفهان در روز دوشنبه دهم مهرماه از ساعت ۸ تا ۱۰ همزمان با کشور به دستور قاسم نوده فراهانی رئیس شورای اصناف ایران، خاطر نشان کرد: این مهم بدلیل اهانت به ساحت پیامبر اکرم (ص) در بازار اصفهان صورت می‌گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار