کد خبر: 488264
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۳
امام جمعه شاهرود:
 حجت الاسلام ترابی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس که با حضور مسئولان شهرستان و سپاه ناحیه شاهرود و دانش آموزان و اولیا در واحد امیدان شاهد یک برگزار شد، اظهار داشت: بهار علم آموزی و اندیشه ورزی آغاز شده است و باید تلاش کنیم از این فرصت مغتنم به خوبی استفاده کنیم.
وی افزود: شما دانش آموزان نونهال و نوجوان ایران اسلامی باید بدانید که اکنون این انقلاب اسلامی نیاز به شما در ساخت و آبادانی و پیشرفت دارد و باید تلاش کنید از همین مقطع ابتدایی در جهت کسب علم و دانش در کنار معنویت همت گمارید.
امام جمعه شاهرود تأکید کرد: دشمنان ما در جنگ نرم این نسل معصوم را هدف قرار داده اند؛ بنابراین باید تلاش کنیم تا با انجام برنامه های هوشمند و صحیح بتوانیم این نسل و نسل های بعد را در مقابل هجمه دشمنان حفظ کنیم.
حجت الاسلام ترابی، گفت: دوران دفاع مقدس دوران شکوفایی نسل نوجوان و جوان جامعه بود ؛ بنابراین باید این تجربه گرانبها و ارزشمند را در نسل های دیگر نیز تسری داده و آنها را مانند نسل جنگ با معرفت و بصیر تربیت کنیم.
همچنین مدیر آموزش و پرورش شاهرود گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم نسلی با نشاط،علم اندوز و بصیر مانند دوران دفاع مقدس تربیت و تحویل جامعه دهیم و این نیاز به همت همه دست اندکاران عرصه تعلیم و تربیت دارد که با ما همکاری کنند. 
میرابوالحسنی افزود: دوران دفاع مقدس،دوران تبلور شور و شعور انقلاب اسلامی مردم ایران بود و امروز نیز برای مقابله با جنگ نرم دشمن به این شور و شعور برگرفته از آموزه های اسلامی نیاز داریم.
شایان ذکر است ،در این مراسم تئاتر و سرود توسط دانش آموزان اجرا شد و گروه موزیک لشکر ۵۸ تکاور ذوالفقار به اجرای موسیقی های انقلاب و دوران دفاع مقدس پرداخت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار