ایسنا :هان هیونگ ایل پس از شکست ۳ بر یک تیمش برابر تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران در نشست خبری اظهار کرد: لائوس خیلی از ایران دور است و این دو کشور اختلاف سطح جغرافیایی زیادی با هم دارند. ما البته دیر هم به ایران رسیدیم و دو روز پیش در شرایطی که خیلی دیر ویزای ما آماده شد به ایران سفر کردیم. این دو کشور با هم اختلاف ساعت زیادی هم دارند و بازیکنانمان هنوز نتوانستهاند با شرایط زمانی اینجا منطبق شوند. همهٔ اینها در عملکرد تیم لائوس موثر بود.
وی که بسیار عصبانی به نظر میرسید، افزود: از طرفی در یک ترافیک سنگین گیر کردیم و برای رسیدن به ورزشگاه به مشقت هم افتادیم. اسکورت کردن تیم ما خیلی طول کشید و اذیت شدیم. اینها هم در روحیهٔ تیم تاثیر گذاشت. در عین حال فکر میکنم بازیکنان ما چه از نظر تکنیکی و چه تاکتیکی در حد ایران نبودند و نهایتا شکست را پذیرا شدیم.
سرمربی لائوس در پاسخ به این سوال که آیا با این شکست شانسی برای صعود تیمتان به مرحلهٔ بعدی قائل هستید؟ گفت: هنوز دو بازی دیگر برای ما باقی مانده است. کسی دوست ندارد ببازد. ما در این بازی هم همهٔ تلاشمان را کردیم اما زورمان به ایران نرسید. امیدوارم در بازیهای بعدی عملکرد بهتری داشته باشیم. از طرفی از ایران هم میخواهیم و امیدواریم آنها در دو بازی بعدی پیروز شوند تا لائوس بتواند با نتایجی که مقابل کویت و یمن میگیرد به عنوان تیم دوم از این گروه صعود کند.
به گزارش ایسنا، همزمان شدن نشست خبری مربیان ایران و لائوس با خروج بازیکنان از رختکن و عبورشان از میکسدزون (محل گفتوگوی خبرنگاران با بازیکنان) باعث شد تا خبرنگاران و تصویربرداران نتوانند مصاحبهای با بازیکنان و سایر مربیان دو تیم داشته باشند.
البته خاموش شدن پرژکتور محل میکسدزون نور دسته گل آخر مسوولان برگزاری بازی بود که اعتراض شدید ناظران AFC را به دنبال داشت. آنها حتی زمانی که پرژکتور روشن بود اعتراض میکردند که نور کافی در این محل وجود ندارد چون فاصلهٔ پرژکتور و میکسدزون زیاد بود و نهایتا نور بسیار کمی در میکسدزون وجود داشت. حق با آنها بود و این شرایط اصلا مناسب گرفتن مصاحبه از بازیکنان آن هم در این سطح از رقابتها نبود.