کد خبر: 486980
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۳

تدابیر لازم برای اجرای نظام شش، سه، سه و هوشمندسازی مدارس به خوبی در این استان اندیشیده شده است.
استاندار مرکزی در نشست شورای آموزش و پرورش استان با اعلام اين خبر اظهار داشت: اجرای نظام شش، سه، سه و هوشمندسازی مدارس از طرح‌های مهم و کلیدی وزارت آموزش و پرورش است که اجرای موفق این طرح نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اصولی است.
علی‌اکبر شعبانی‌فرد تصریح کرد: امید می‌رود با اجرای این طرح مهم وزارت آموزش و پرورش از سال تحصیلی جدید شاهد تحول عمیق و شکوفایی بالا در نظام آموزش و پرورش باشیم.
استاندار مرکزی با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌رود ادامه داد: با توجه به اینکه این سند از تاکیدات مقام معظم رهبری بوده و در راستای فرمایشات معظم‌له تدوین و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، می‌طلبد مسئولان آموزش و پرورش تمام همت و سعی خود را در اجرای هر چه بهتر این سند به کار گیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز از آمادگی کامل آموزش و پرورش استان برای اجرای این طرح خبر داد و گفت: تاکنون به منظور کسب آمادگی هر چه بیشتر برای اجرای این طرح چندین مانور آمادگی در شهرهای مختلف استان به اجرا درآمده است.
سیف‌الله کریم‌زاده افزود: مسئولان آموزش و پرورش استان از دو ماه قبل تمام اقدامات لازم برای اجرای این نظام را انجام داده و هیچ مشکلی برای اجرای این نظام در استان وجود ندارد.
وی تصریح کرد: تاکنون ۳۷۴ دوره آموزش ضمن خدمت در قالب ۴ هزار و ۴۸۸ ساعت و ۲۴۸ هزار و ۲۰۸ نفر ساعت برای معلمان پایه دوم و ششم ابتدایی استان برگزار شده و برخی از این آموزش‌ها تا پایان سال ادامه‌دار خواهند بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار