کد خبر: 486765
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۹

طلاب، روحانیون و ائمه جماعات اصفهان با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریكا، مرگ بر صهیونیست، مرگ بر انگلیس این توطئه آمریكایی، صهیونیستی را محكوم كردند.
راهپیمایان حوزه علمیه اصفهان در مسیر مدرسه صدر تا میدان امام (ره) اصفهان با سر دادن هیهات من الذله، حسین حسین شعارماست، شهادت افتخار ما ست، این همه لشكر آمده به عشق رهبر آمده، وای اگر خامنه ای حكم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند كه جوابم دهد، تاكید كردند شكست دشمنان در گرو اطاعت از ولایت است.
طلاب و روحانیون اصفهان همچنین با شعارهای عزاعزاست امروز روز عزاست امروز، خامنه ای رهبر صاحب عزاست امروز، لبیك یا محمد(ص)، لبیك یا رسول الله (ص) این مصیبت را به جهانیان تسلیت گفتند.
بر اساس این گزارش با وجودی كه اعلام شده بود تجمع در مدرسه صدر اصفهان است و پس از آن راهپیمایی است، بسیاری از طلاب و روحانیون به صورت خودجوش از مدارس خود به سمت مدرسه صدر تظاهرات كردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار