کد خبر: 486375
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۶
فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اخوان المسلمین، این جماعت امروز، جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که فراخوان خود برای اعتراضات سراسری در این کشور را لغو کرده و تنها به انجام تظاهراتی نمادین در میدان التحریر قاهره اکتفا خواهد کرد.

اخوان المسلمین مصر در بیانیه خود اعلام کرده است: با توجه به رخدادهای دو روز گذشته، تصمیم گرفته شد که جماعت تنها در یک تظاهرات نمادین در میدان التحریر شرکت کند تا مانند گذشته شاهد تخریب اموال و کشته و زخمی شدن افراد نباشد.

این بیانیه جماعت اخوان المسلمون مصر درحالی منتشر می‌شود که میلیون‌ها مصری خشمگین بی‌توجه به این بیانیه در میدان‌های شهرها و استان‌های مختلف مصر از جمله میدان التحریر تجمع کرده و در حال برگزاری تظاهرات ضد آمریکایی هستند.

جماعت اخوان المسلمون روز چهارشنبه در اعتراض به فیلم اهانت‌آمیز به ساحت پیامبر اسلام(ص) و ابراز انزجار از توهین به اسلام و پیامبر(ص) فراخوان تظاهرات سراسری در مصر را داده و خواستار تجمع مردم مقابل مساجد اصلی ۲۷ استان این کشور شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار