کد خبر: 485173
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۸
وزير تعاون ، كار ورفاه اجتماعي در یزد:

وزير تعاون، كار ورفاه اجتماعي با بیان این مطلب گفت: اقتصاد تعاوني با حضور مردم است وهمچنان كه در انقلاب ودر جبهه هاي نبرد حق عليه باطل همين مردم بودند كه انقلاب را پيروز كردند،اكنون نيز در اين جبهه، حضورمردم باعث شكست توطئه هاي دشمنان مي شود.
عبدالرضا شيخ الاسلامي در هفتمين مراسم تجليل از تعاونيها وكارآفرينان برتر استان یزد اظهار داشت: تعاوني ها بايد در قالب اتحاديه ها،پيگير فعاليتهاي خود باشند وبخش دولتي وظيفه آموزش وپشتيباني را بر عهده دارد و اگر اتحاديه ها ي تعاوني با كمك دولت در حمايت از بخش تعاون فعاليت كنند ،اثرگذار تر خواهند بود.
وی افزود :نظام اسلامي ايران در معرض تهاجم جبهه كفر والحاد است ودر حال حاضر دشمنان به بنيه هاي اقتصادي ايران نيز هجمه برده اند ولذا بايد با تقويت اقتصاد بخش تعاون ،دسيسه هاي دشمنان را ناكام بگذاريم.
استاندار يزد نيز در اين مراسم گفت: دارالعباده يزد داراي پتانسيل هاي زيادي در بخشهاي صنعت،معدن وكشاورزي است.
محمد رضا فلاح زاده افزود: در چندين سال گذشته ،حمايتهاي بسيار زيادي از طرف دولت در بخش هاي مختلف انجام گرفته كه بعنوان نمونه، ۴۱۸ ميليارد تومان در حوزه مسكن مهر، سه جانبه وقرض ا لحسنه كم بهره در استان يزد پرداخت شده است و در حال حاضر ۹۵۶ واحد صنعتي در استان يزد در حال ساخت است.
وي ادامه داد:در هفته تعاون امسال نیز ۷۰ تعاونی به صورت هم‌زمان در استان یزد راه‌اندازی خواهد شد که این تعاونی‌ها با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال برای هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال‌زایی می‌کنند.
مدير كل تعاون كار و رفاه اجتماعي استان يزد گفت: امسال نیز در نظر داریم بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، ۴۱۵ تعاونی تا پایان سال در استان یزد ایجاد و زمینه ۲هزار و ۴۵۰ فرصت شغلی را ایجاد کنیم.
در پايان اين مراسم كه با حضور جوكار،حجج اسلام يحيي زاده و زارع زاده نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي ،سعيد مرتضوي مديرعامل صندوق تامين اجتماعي و جمعي از مسئولان كشوري و استان برگزار شد از تعاوني هاي برتر و كار آفرينان برتر استان يزد تجليل شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار