کد خبر: 483033
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۶
استاندار اصفهان اعلام کرد:

علیرضا ذاکر اصفهانی در جمع اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در تالار هیات نمایندگان نقش و جایگاه تشکل‌های اقتصادی از جمله اتاق بازرگانی را در سطح جامعه مهم و اثرگذار دانست و گفت: حضور بخش‌های مختلف جامعه در قالب تشکل‌های فعال می‌تواند رشد و توسعه استان را سرعت بخشد.
وی با اشاره به بروز مساله برای یک واحد تولیدی بزرگ در اصفهان گفت:استانداری تمام تلاش خود را برای حل مسایلی از این قبیل مبذول داشته است ولی مسایلی از این دست پیچیدگی خاص خود را دارد و باید با پیگیری و تمرکز مدیران این واحد و مسوولین و تشکل‌های اقتصادی این قبیل مسایل را حل کرد.
وی تاکید کرد:انگیزه سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران در استان باید حفظ شود و نباید شرایطی در استان حاکم شود که سرمایه گذار احساس ناامنی کند.
ذاکر اصفهانی توانمندی بخش خصوصی استان اصفهان را از جمله نقاط قوت این استان در مسایل مختلف دانست و گفت:در موضوع مرغ وجود ساختار بخش خصوصی باعث وارد شدن آسیب کمتری به جامعه شد.
وی رشد ۴۸ درصدی صادرات چهار ماهه سال جاری نسبت به سال قبل را نشان از توانمندی واحدهای تولیدی استان در شرایط کنونی ذکر کرد و گفت: حمایت از تولید محور فعالیت‌های استانداری است.
وی از مسوولین اتاق بازرگانی خواستار ارایه آمارهای اقتصادی در قالب یک نشریه تخصصی شد و گفت:اتاق به عنوان یک تشکل تخصصی بیطرف در این زمینه می‌تواند آمار و اطلاعات موجود را ارایه کند.
ذاکر استان اصفهان را دارای ظرفیت‌های اقتصادی بسیاری در تمامی زمینه‌ها به خصوص گردشگری دانست و گفت: اتاق بازرگانی می‌تواند یک ظرفیت شناسی از بخش‌های مختلف از جمله گردشگری صورت دهد و استانداری آمادگی ارایه امکانات اولیه برای این موضوع را دارد.وی از برگزاری جلسات مشترک با اتاق بازرگانی با هدف رفع مسایل واحدهای تولیدی در زمینه‌های مالیاتی، بانکی و غیره استقبال کرد و گفت:برگزاری جلسات کارشناسی با حضور مسوولین سازمانهای مربوطه می‌تواند موثر و مفید باشد.
خسرو کسائیان رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این نشست نقش اتاق را ارایه دیدگاه‌های کارشناسی بخش خصوصی به سران سه قوه کشور دانست و گفت: اتاق با وجودی که مسوولیت اجرایی در اقتصاد کشور ندارد ولی نظرات کارشناسی آن می‌تواند برای مسوولین اجرایی کشور راهگشا باشد. وی از فعالیت ۹ کمیسیون تخصصی و ۲۰ کمیته زیر مجموعه اتاق خبر داد و گفت:دیدگاه و نظرات حاصله این کمیسیون به اتاق ایران و مسئولین کشور ارایه می‌شود.
وی هیات نمایندگان دوره هفتم اتاق اصفهان را فعال‌ترین آن در طول ادوار گذشته برشمرد و گفت: کنفدراسیون اتاق‌های بازرگانی آسیا و اقیانوسیه با بررسی عملکرد اتاق‌های بازرگانی دو قاره، اتاق اصفهان را در جمع دو اتاق برتر قرار داده است.
کسائیان تاکید کرد: دیدگاه‌ها و نظرات کارشناسی اتاق می‌تواند برای استان راهگشا باشد و مدیران استان می‌توانند از این ظرفیت برای رشد و توسعه اقتصاد استان بهره بگیرند .
وی با ارایه نتایج دو تحقیق اتاق در زمینه‌های تاثیر هدفمند شدن یارانه‌ها بر واحدهای صنعتی استان و وضعیت مالیات استان گفت:نتایج این دو تحقیق توانسته مسوولین اجرایی کشور را از نتایج تصمیمات خود آگاه سازد.
وی شرایط موجود اقتصاد کشور را دشوار و سخت توصیف کرد و گفت:دولت و بخش خصوصی باید برای سرپانگه داشتن واحدهای تولیدی کمک بیشتری به همدیگر کنند و اتخاذ سیاست بدون توجه به شرایط واحدهای تولیدی منجر به تعطیلی این واحدها می‌شود و باید از اینگونه تصمیمات پرهیز کرد.وی از آمادگی اتاق اصفهان جهت تشریک مساعی با استانداری جهت رفع مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی خبر داد و گفت:اظهار نظر برخی از مسوولین در مورد اتاق بایستی بر اساس معیار و اندازه‌گیری مشخصی باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار