کد خبر: 481926
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۱
در اين ضيافت ، مديركل بهزيستي استان اصفهان گفت: یک هزار و ۱۰۰ کودک بی سرپرست و بد سرپرست تحت پوشش بهزیستی استان اصفهان قرار دارند.
محمود محمدزاده با اشاره به وجود ۴۰۰ خانه كودك و نوجوان در كشور اظهار داشت: طرح ايجاد خانه‌هاي كودك و نوجوان براي اولين بار در سال ۱۳۷۶ از سوي بهزيستي استان اصفهان مطرح و اولين خانه كودك و نوجوان با ۱۰ فرزند در شهرستان نطنز ايجاد شد.
وي افزود: آيين‌نامه‌اي توسط بهزيستي استان نوشته و به بهزيستي كشور ارائه شد و سرانجام به صورت قانون درآمد و نام خانه كودك ونوجوان گرفت.
محمدزاده يادآور شد: قبل از ايجاد خانه‌هاي كودك ونوجوان، فرزندان بهزيستي درپرورشگاه زندگي مي‌كردند در صورتي كه با طراحي خانه‌هاي ۱۰ نفره به صورت خيريه و هيات امنايي، شرايط مناسب زندگي براي فرزندان مراكز شبانه‌روزي كودكان بي‌سرپرست و بد سرپرست و جلوگيري از بروز آسيب هاي اجتماعي براي آنان فراهم شد.
مديركل بهزيستي استان اصفهان تعداد كل مراكز شبه خانواده استان اصفهان را ۳۸خانه اعلام كرد و بيان داشت: از اين تعداد تنها يك خانه به صورت دولتي و بقيه به صورت خيريه و هيات امنايي اداره مي‌شود.
وي به تعداد يك هزارو ۱۰۰ نفري فرزندان زير پوشش بهزيستي اشاره كرد و افزود: ۴۵۰ نفر آنها در ۳۸ خانه كودك و نوجوان و ۶۵۰نفر به صورت امداددهي به بستگان داراي صلاحيت اجتماعي واگذار شده‌اند و هزینه آنها توسط اداره کل بهزیستی به صورت ماهانه پرداخت می‌شود.
محمدزاده، يارانه‌پرداختي از سوي بهزيستي را براي هر نفر ۱۴۰ هزارتومان اعلام كرد و گفت: خيرين هم دست كم در ماه براي هرنفر ۳۰۰ هزارتومان هزينه مي‌كنند.
مديركل بهزيستي استان اصفهان با اشاره به رديف سني فرزندان بهزيستي ادامه داد: فرزندان بي‌سرپرست يا فاقد سرپرست از زمان شيرخوارگي تا سن ازدواج براي دختران و سن سربازي براي پسران به طور شبانه روزي مورد پذيرش، مراقبت و پرورش قرار دارند،‌ضمن اينكه بعد از ازدواج ارتباط ما با آنها همچنان مستمر است.
وي با ابراز خرسندي از وجود۱۵۰ داماد بهزيستي خبر داد و گفت: در كل اين ازدواج‌ها تنها يك مورد طلاق مشاهده كرديم در صورتي كه آمار استاني نشان مي‌دهد كه از هر ۱۰۰ ازدواج ۱۷ طلاق صورت مي‌گيرد.
محمدزاده علت استحكام خانواده اين عزيزان را وجود خيرين، چهره‌هاي مادران كنار بچه‌ها و سرمايه گذاري آنها، استفاده از لقمه پاك و حلال و مداخلات معنوي و كرامتي برشمرد.
مديركل بهزيستي استان اصفهان با بيان اينكه بچه‌هاي طلاق به اين سيستم راه ندارند خاطرنشان كرد: با ورود بچه‌هاي طلاق به سيستم خانه‌هاي كودك و نوجوان و وجود امنيت در آن، خانوده‌ها براي طلاق دلخوش‌تر مي‌شوند در صورتي با اتخاذ اين تصميم ما مي‌خواهيم براي طلاق سخت گرفته و از بروز آن جلوگيري نماييم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار