کد خبر: 481613
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۰
مدیرکل اوقاف کرمانشاه:

حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی‌مقدم در آستانه روزجهانی قدس در گفت‌و‌گو با خبرنگار جوان در کرمانشاه، افزود: روز قدس نمادی از جمله معروف شهید مدرس است که فرمود " سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست"‌.
حسینی‌مقدم تصریح کرد: یک ماه روزه‌داری، عبادت و بندگی خدا، ظرفیت بسیار موثری برای جوامع اسلامی در راستای عبور از امور نفسانی و پرداختن به مصالح عمومی عالم اسلام و همدردی با مردم مظلوم فلسطین محسوب می‌شود لذا توجه کردن به اصلی‌ترین درد کشورهای اسلامی فلسفه نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان است.
وی با تاکید بر اینکه نباید از رژیم اشغالگر قدس در هیچ زمانی حتی در اوج عرفان و بندگی و در سختی گرسنگی و تشنگی مسلمانان، غافل بود خاطرنشان کرد: مسلمانان باید در همه حال مراقب غده سرطانی منطقه خویش باشند و با چشمانی بیدار به راه حل مناسب برای ریشه‌کن کردن رژیم غاصب صهیونیستی بیندیشند‌.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: روز قدس روز پیوند معنویت و سیاست در کنار مقاومت است و ظرفیتی برای همدردی با مظلومان فلسطینی در سطح جهانی است.
وی در ادامه افزود: بنابر وعده‌های الهی شکست مستکبران عالم و پیروزی مستضعفین از وعده‌های قطعی خداست اما در سال‌جاری استکبار جهانی برای تقویت حیات رژیم اشغالگر قدس طرح جامعی را برای منطقه آغاز کرده است و فتح نخستین سنگر مقاومت یعنی کشور قهرمان سوریه را برنامه مهم خود قرار داده است.
حسنی مقدم تاکید کرد: باید پرچمداران امت اسلامی طرحی نو در اندیشند و فرا‌تر از بزرگداشت روز قدس برای کمک به فلسطین، سوریه و لبنان برای شکست استکبار جهانی که مهم‌ترین آرزوی ملل اسلامی است تدابیری عملی را اتخاذ کنند و توانایی‌های مختلف مسلمانان مبارز را به‌کار گیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار