
سردار ميرزايي فرمانده انتظامي استان ، در نشستي با خبرنگاران در محل فرماندهي انتظامي استان با اشاره به معايب و زيانهاي مواد مخدر شيشه ،گفت:از ابتداي امسال تاكنون ۲۵ كيلوگرم ماده مخدر خطرناك شيشه در استان كشف و ۲۶ باندتهيه و توزيع مواد نيز منهدم شده است .
وي با اشاره به افزايش كشف مواد مخدر طي سال جاري در استان سمنان، اظهار داشت : كشفيات مواد مخدر دراين استان نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۵۳ درصد رشد داشته است .
وی افزود : ماموران انتظامي امسال با تلاش گسترده ۹۸۹ كيلوگرم انواع مواد مخدر را در سطح استان كشف كرده اند . ميرزايي با بيان اينكه امسال ۹۵۵ نفر در سطح استان سمنان بابت مواد مخدر شناسايي و دستگير شده اند ،اذعان داشت : ۴۰ نفر از اين افراد قاچاقچي و بقيه مصرف كننده بوده اند كه نسبت به معرفي بسياري از اين افراد به مراكز درماني نيز اقدامات لازم انجام شده است .
وي اعتياد به مواد مخدر را ريشه بسياري از جرايم در سطح جامعه عنوان كرد و افزود: مبارزه با اين بلاي خانمانسوز از مهمترين برنامه هاي پليس است .