کد خبر: 475122
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۱ - ۰۷:۲۰
فارس: در انفجار یک خودروی مملو از مواد منفجره در شهر دیوانیه، دست کم ۴۰ نفر کشته شدند که در میان کشته شدگان یک کودک شش ساله نیز دیده می شود.

بر اساس گزارش‌ها، این انفجار ساعت ۱۰:۱۵ صبح امروز به وقت عراق و در بازار اصلی فروش سبزی صورت گرفته است.

از سوی دیگر سرهنگ دو "احمد الحسناوی" اعلام کرد که در پی انفجار دو خودوری بمب‌گذاری شده در کربلا، ۴ نفر از زائران شهید و ۱۳ نفر زخمی شدند.

وی افزود که این دو انفجار که یکی پس از دیگری در ساعت ۷ صبح امروز صورت گرفت، زائران شیعه‌ای را که در حال حرکت به سوی کربلا بودند، هدف قرار داده بود.

از سوی دیگر یک منبع آگاه پزشکی در کربلا گفت که این دو انفجار ۴ کشته و ۳۳ زخمی به همراه داشته است.

انفجار دو بمب‌ دیگر در منطقه "التاجی" واقع در ۲۵ کیلومتری شمال بغداد، دو کشته و ۱۴ زخمی برجای گذاشت که ۸ تن از زخمی‌ها از نیروهای پلیس این منطقه هستند.

یک منبع آگاه در بیمارستان کاظمین در شمال بغداد نیز اعلام کرد که پیکر ۳ قربانی را تحویل گرفته است و ۱۵ زخمی نیز به این بیمارستان منتقل شده‌اند که تعدادی از نیروهای پلیس نیز در میان آنها به چشم می‌خورند.

یک سرهنگ پلیس عراق در "الطوز" واقع در ۱۷۵ کیلومتری شمال بغداد اعلام کرد که در انفجار یک بمب که گشتی پلیس در این منطقه را هدف قرار داده بود، دو پلیس کشته و یک نفر زخمی شده‌است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار