کد خبر: 474818
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۰
فرماندار اردبیل خبر داد:
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، وی خاطرنشان کرد: توفیق در اجرای طرح پزشک خانواده باید با انگیزه مضاعف عوامل اجرایی و دست‌اندرکاران این طرح از یک سو و همچنین توجیه اقناع افکار عمومی و روشنگری پزشکان از سوی دیگر همزمان در دستور کار قرار گیرد.
فرماندار اردبیل یادآور شد: مخاطبان اصلی این طرح در سه سطح عوامل اجرایی در شهرستان، اطبا و پزشکان فعال در این طرح و همچنین رسانه‌های گروهی و اطلاع‌رسانی می‌باشند.
اکبری اذعان داشت: همگرایی و همراهی بیش از پیش همه عوامل فعال در سطوح مختلف می‌تواند در همپوشانی مستمر و هدف‌دار موانع اجرایی طرح را رصد و برای رفع آنها در یک فضای همکاری متقابل با دستگاه‌های متولی اقدام بهینه و کارشناسی کند.
این مسئول با تاکید بر تشریح و تبیین کامل این طرح در مراحل زمان‌بندی شده گفت:‌ در کنار امکان‌سنجی و بیان دیدگاه‌های کارشناسی سرشماری ۹۵ درصد خانوارهای مرکز استان یک ظرفیت مطلوب و موفقیت شایسته است که به نظر می‌رسد یک مشارکت رضایت‌بخشی را از سوی خانوارها شاهد باشیم.
رئیس شورای سلامت و بهداشت شهرستان اردبیل بیان داشت: پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان تیر ماه همه جمعیت خانواری با آمار‌گیری و بلوک‌بندی مراکز بهداشتی شاهد تشکیل سامانه پرونده الکترونیکی برای همه شهروندان باشیم.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، اکبری ادامه داد: در اجرای این طرح برای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت یک مرکز سلامت با کادر مجرب پیش‌بینی شده است.
وی تصریح کرد: به همین منظور ۵۰ مرکز سلامت و بهداشت طراحی شده که ۱۵ مورد آن به طور شبانه‌روزی خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کنند.
رئیس شورای اداری شهرستان اردبیل تاکید کرد: حداقل در هر مرکز سلامت چهار پزشک معتمد حضوری فعال خواهد داشت تا در صورت نیاز به مراجعان پاسخ دهد.
اکبری گفت: برای هر ۲ هزار و ۵۰۰ نفر یک پزشک معتمد و مرتبط با بلوک‌بندی و کد مخصوص با این طرح همکاری خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، این مسئول در پایان سخنان خود اظهار داشت: اجرای موفق این طرح گام موثر در فراهم کردن بسترهای سلامت پایدار و استاندارد‌سازی در حوزه درمان و سلامت اجتماعی است که می‌تواند در کاهش آسیب‌های بهداشتی و استفاده از خدمات درمانی راحت و کم هزینه و ارتقای شاخص‌های پزشکی موثر باشد.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار