کد خبر: 473845
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
مديران ياد بگيرند
محمد خورشيدي
هر چه رسانه‌ها نوشتند و مي‌نويسند، هشدار دادند و مي‌دهند و از مسئولان التماس كردند و مي‌كنند كه فكري براي حل معضل گرد و غبار بكنند، افاقه نكرد كه نكرد!

 هر چه طعنه زدند كه پس آن پول ميلياردي كه به كشور عراق داده‌ايم تا بيابان‌هايش را مالچ‌پاشي كند كه گرد و غبار عراقي، خواب راحت را از سلامت ريه‌ها و اعصاب مردم نگيرد كجاست، جواب نداد كه نداد! اصلاً فكرش را نمي‌كرديم همين گرد و غباري كه اين همه عليه آن مطلب نوشته مي‌شود و صداي اعتراض همه را درآورده است، منفعت هم داشته باشد و كار مثبت هم انجام دهد! ديروز مهدي صالحي مدير كل مركز ازن‌سنجي و شيمي جو خاورميانه به فارس گفت:«در شرايط كنوني كه با آغاز فصل تابستان، نگراني‌ها از ميزان افزايش اشعه UV (اشعه فرابنفش) در جو كشور و خطرات احتمالي آن بر افرادي كه زير نور مستقيم خورشيد قرار دارند زياد شده است، گرد و غبار موجود در فضا، نعمتي براي كاهش اين اشعه خطرناك شده است. 

عدد ۱۱ براي ميزان اشعه فرابنفش ميزان هشدار محسوب مي‌شود كه خوشبختانه طبق ارزيابي‌ها امسال نسبت به سال گذشته اين اشعه در كشورمان كاهش يافته است و طي سه ماه تابستان نيز بر اساس ارزيابي‌ها ميزان اشعه فرابنفش در كشور بالاتر از عدد ۷ نخواهد رفت.» از آنجا كه مركز پيشرفته ازن‌سنجي خاورميانه كه تنها مركز سنجش ازن، شيمي جو و آلودگي هواست در شهر اصفهان قرار دارد و تنها مركزي است كه آمار دقيق و رسمي ميزان اشعه فرابنفش را مي‌تواند اعلام كند، ما هم اين حرف را مي‌پذيريم و يك احسنت جانانه نثار گرد و غباري كه خودش دشمن محيط زيست است اما در كنار اين دشمني، يك اقدام مثبت هم انجام داده است مي‌كنيم و اميدواريم كه مديران محيط زيستي ما هم كمي از گرد و غبار ياد بگيرند!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار