کد خبر: 472580
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۳
جام نیوز: محمدرضا خلعتبری در خصوص آخرین وضعیت خودش گفت: «بعد از بازی مقابل قطر پس از مدت ها فرصتی پیش آمد تا به دور از هیاهوی فوتبال چند روزی برای استراحت به کشور آلمان و شهر هامبورگ سفر کنم. برای تغییر شرایط روحی به این کشور سفر کردم تا پس از سال ها حضور مداوم در اردوهای ملی و باشگاه مقداری استراحت کنم و ان شاءالله از اول تیرماه به تهران بازخواهم گشت تا فصل جدید فوتبالی ام را آغاز کنم.»

خلعتبری در خصوص سرنوشت مذاکراتش با باشگاه پرسپولیس، گفت: «مدیربرنامه هایم مشغول مذاکره با باشگاه است. قرار است پس از توافق بر سر مسائل باقی مانده قرارداد امضا کنیم و شخصا دوست دارم فصل آینده در این تیم و در کنار هم وطنانم بازی کنم.»

خلعتبری اظهار داشت: «دوستان قدیمی ام در ذوب آهن به پرسپولیس پیوستند و باید بگویم یکی از دلایلم برای پیوستن به این تیم علی کریمی است، امیدوارم شرایطی فراهم شود که بتوانیم در کنار ایشان به پرسپولیس کنیم.»

خلعتبری از اظهار نظر در خصوص وضعیت مصطفی دنیزلی در باشگاه پرسپولیس خودداری کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار