کد خبر: 471607
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۸
ايسنا: كارگران اوكرايني يك روز پيش از ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال آلمان و پرتغال از گروه دوم رقابت‌هاي يورو ۲۰۱۲ بمبي را در نزديكي ورزشگاه لويو كشف كردند.

اين بمب مربوط به جنگ جهاني دوم بوده و از آن زمان تاكنون عمل نكرده است. گروهي از كارگران ساختماني اين بمب را به هنگام كار در سايتي در فاصله ۵۰۰ متري ورزشگاه جديد لويو آره‌نا كشف كردند. به گفته‌ مقام‌ها اين بمب جابه‌جا و خنثي شده است. كارگران هم پس از اين جابه‌جايي توانسته‌اند فعاليت عادي خود را از سر گيرند.

همچنين يك كافه خياباني و بخش رسمي مربوط به هواداران جام ملت‌هاي اروپا در لويو به مبارزه با فوتبال برخاسته است. در سردر ورودي اين كافه از مهمانان خواسته شده لباس‌هاي ورزشي خود را به هنگام حضور در اين كافه با تي‌شرت‌هايي كه روي آن‌ها جمله "من دوستدار لويو هستم" تعويض كنند.

به گزارش رسانه‌هاي اوكرايني اين كافه ۲۵۰ متر مربع وسعت داشته و تنها به مشترياني اجازه ورود مي‌دهد كه لباس ورزشي يا پيراهن تيم‌هاي حاضر در يورو ۲۰۱۲ را به تن نداشته باشند.

مشتريان همچنين اجازه ندارند در مدت حضورشان در اين كافه شاپ درباره جام ملت‌هاي اروپا صحبت كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار