
"مهندس صباغ" عضو هيات مديره و معاون طرح و توسعه شركت برق منطقه اي سمنان و جانـشين مــدير عامل اين شركت ضمن اعلام این خبر، گفت: فروش مرحــله دوم اوراق مشــاركت طرح هاي انتقال شركت هاي برق منطقه اي كشور كه همزمان با سراسر كشور در استان سمنان نيز از تاريخ ۸/۳/۹۱ در شعــب منتخب بانك ملي آغاز شده بود تا روز شنبه ۲۰/۳/۹۱ تمديد شده است و علاقه مندان مي توانند با مراجعه به شعب این بانک نسبت به خريد اوراق مذكور اقدام کنند.
وی، افزود: نرخ سود علي الحساب سالیانه این اوراق ۲۰درصد بوده و بی نام ،معاف از مالیات و قابل انتقال به غیر ارائه شده و پرداخت سود علی الحساب هر سه ماه يكبار، بصورت روز شمار مي باشد و باز خريد اين اوراق قبل از سررسيد براي سال اول ۱۸ % ،بيش از يكسال ۵/۱۹% و براي پايان دوره ۲۰% است.
عضو هيات مديره شركت برق منطقه اي سمنان در پايان با اشاره به نامگذاري امسال از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي بنام "توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني" خاطر نشان کرد: مردم استان مي توانند با خريد اين اوراق ضمن سرمايه گذاري مطمئن ،در تحقق عملی شعار امسال و همچنين توسعه استان سمنان سهم مهمي داشته باشند.