کد خبر: 471110
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۱
ورزش سه: علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال روز شنبه استعفاي خود را تقديم وزير ورزش کرد.
 

فتح‌الله‌زاده در اين باره گفت: از وزير ورزش نهايت تشکر را دارم که در اين مدت حمايت‌هاي لازم را از من انجام داد اما با روندي که پيش روي ما قرار گرفته، احساس مي‌کنم ماندنم به صلاح استقلال نيست و به خاطر اينکه استقلال در کورس نقل و انتقالات از رقابت با مدعيان عقب نماند، عطاي کار را به لقايش بخشيدم و تصميم گرفتم کناره‌گيري خود را اعلام کنم.

مديرعامل باشگاه استقلال در حالي که قصد نداشت پاسخ هيچ سؤالي را بدهد، گفت: از همه هواداران تشکر مي‌کنم و اميدوارم آنها روزهاي خوبي در کنار استقلال داشته باشند. من هميشه کنار استقلال خواهم بود و روي سکوها اين تيم را تشويق خواهم کرد اما به خاطر شرايطي که پيش آمده، تصميم گرفتم کناره‌گيري کنم.

فتح‌الله‌زاده عنوان کرد: استعفاي خود را به دفتر وزير تقديم کردم و از ايشان تشکر مي‌کنم که در حق من لطف داشت. اميدوارم آقاي عباسي هر چه سريع‌تر مديرعامل استقلال را مشخص کند. من تا آخرين لحظه تلاشم را انجام دادم و حتي در روز کناره‌گير‌ي‌ام با مجيد صالح قرارداد بستيم اما ديگر نمي‌توانم با اين شرايط براي سال آينده همکاري‌ام را ادامه بدهم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار