کد خبر: 470636
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۸
فارس: سرهنگ جواد نائینی امشب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراسم استقبال از ۹۶ شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس امروز از ساعت ۱۹ روز پنجشنبه ۱۱ خردادماه از میدان امام رضا(ع) این شهرستان آغاز می‌شود و در مسیر خود با عبور از میدان امام حسن مجتبی(ع) در میدان شهدا مستقر می‌شوند.

فرمانده سپاه کاشان گفت: کاروان شهدای گمنام پنجشنبه‌ ۱۱ خردادماه میهمان مردم این شهرستان هستند.

سرهنگ جواد نائینی امشب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراسم استقبال از ۹۶ شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس امروز از ساعت ۱۹ روز پنجشنبه ۱۱ خردادماه از میدان امام رضا(ع) این شهرستان آغاز می‌شود و در مسیر خود با عبور از میدان امام حسن مجتبی(ع) در میدان شهدا مستقر می‌شوند.

وی افزود: شهدای گمنام امروز صبح از دلیجان حرکت و در مسیر حرکت به طرف کاشان در مشهد اردهال و زیارت سلطانعلی ابن امام محمد باقر (ع) و محل شهدای گمنام در راوند از طرف اتوبان کاشان – قم به طرف بلوار امام رضا (ع) حرکت کردند.

به گفته وی برگزاری مراسم دعای کمیل و عزاداری شب تا صبح جمعه ادامه داشته و بعد از اقامه نماز جماعت صبح در میدان جهاد و برگزاری دعای ندبه، کاروان شهدای گمنام ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح از میدان جهاد به طرف میدان معلم، بلوار شهید مطهری و میدان بسیج حرکت و در ادامه به طرف راوند، اتوبان کاشان ـ قم و مشکات و به طرف قم حرکت می‌کند.

فرمانده سپاه کاشان حضور جوانان در این مراسم را حائز اهمیت خواند و گفت: جوانان ایران اسلامی امروز وارث تمامی دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمان‌های خون شهدا هستند.

وی بیان داشت: برخی از این ۹۶ شهید گمنام، تشنه جان دادند و بدن‌های برخی دیگر از آنها بیش از ۲۴ سال در زیر رمل‌های تفتیده منطقه فکه بوده است که امروز از پیکر پاک آنها تنها مقداری از استخوان‌های آنها که بیشتر از دو کیلو نیست توسط مردم قدرشناس تشیع می‌شود.

فرمانده سپاه کاشان خاطرنشان کرد: شهدای گمنام، جوانان ۱۷ تا ۲۴ ساله‌ای هستند که آنها نیز مانند جوانان نسل سوم انقلاب دوست داشتند زندگی کنند و از زندگی خود لذت ببرند اما برای دفاع از اسلام و انقلاب و نظام جان خود را نثار کردند تا اسلام و جمهوری اسلامی پاینده بماند.

وی یادآور شد: ۹۶ شهید گلگون کفن در مرحله چهارم تفحص در خاک عراق از مناطق عملیاتی مجنون و فاو کشف و از طریق منطقه مرزی شلمچه به آغوش میهن اسلامی بازگشته‌اند.

پیکرهای این شهدا در روز ۱۴ خرداد سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در آغوش روح الله آرام می‌گیرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار