کد خبر: 468850
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۰
روزنامه يديعوت آحارونوت نيز به اين واقعيت اشاره كرده و به نقل از برخي فعالان تصريح كرده است، بسياري از اسرائيلي‌ها نمي‌دانند كه چه آمار هولناكي را مقامات از ديد آنها پنهان مي‌كنند و اين حوادث را در شمار سوانح رانندگي و اتفاقات مرگباري از اين قبيل جاي مي‌دهند.
در همين حال خانواده‌هاي قربانيان خودكشي تصميم گرفته‌اند در تظاهراتي آرام به اين سكوت مقامات اسرائيلي درباره آمار رو به افزايش اين پديده اعتراض كنندتا از اين طريق مسئولان اسرائيلي و طرف‌هاي مرتبط با اين پرونده‌ها را وادار كنند فكري اساسي به حال اين معضل بردارند.
دني تزيپي عضو جمعيت «براي زندگي» و متخصص در مسائل مربوط به پديده خودكشي مي‌گويد: بسياري نمي‌دانند كه در اسرائيل سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر خودكشي مي‌كنند. او مي‌افزايد: اين رقم واقعاً به صورت نسبي بزرگ است و اگر مقامات با هم بخواهند آمار و ارقام حقيقي را درباره اين پديده پنهان ‌ و درباره اين موضوع سكوت اختيار كنند، بيشتر هم مي‌شود. تزيپي تصريح كرد: مقامات اسرائيلي در جاي جاي اسرائيل و بخش‌هاي مختلف آن اين پديده را پنهان مي‌كنند و مي‌گويند اين مرگ‌ها بر اثر وقوع حوادثي ديگر رخ داده است و به اين ترتيب حقيقت حوادث خودكشي را مخفي نگه مي‌دارند، اين در حالي است كه تنها در بيمارستان‌هاي اسرائيلي سالانه بيش از ۴۰۰ نفر بر اثر خودكشي بستري مي‌شوند.
اين عضو جمعيت براي زندگي مي‌گويد: تعداد كساني كه خودكشي مي‌كنند بيش از كساني است كه در حوادث جاده‌اي جان خود را از دست مي‌دهند و حتي افزون بر كشته‌هاي ارتش و درگيري‌هاي نظامي است. . . راهپيمايي ما به خط قرمز مرگباري در اسرائيل اشاره دارد. . . ما مي‌خواهيم همه به اهميت اين موضوع واقف شوند و به اين ترتيب امكان يابيم مقامات را مجبور به پاسخگويي و تعامل مثبت در راستاي پيشگيري از اين پديده كنيم.
وي اشاره كرد كه هدف از تظاهرات ايجاد راه حلي ملي براي پرونده‌اي است كه مي‌تواند اقدام به خودكشي را در اسرائيل كاهش دهد.
بررسي‌هاي ديگر در اين زمينه كه پيشتر رئيس انجمن پيشگيري از خودكشي در اسرائيل نيز به آن اشاره كرده است، نشان مي‌دهد تعداد خودكشي كنندگان در مردان اسرائيلي تا ۲۴ سالگي به دو برابر رسيده است و برآورد كارشناساني مانند «استي گاليلي» روانشناس اسرائيلي و رئيس صنف روانپزشكان اسرائيل در اين زمينه حاكي از آن است كه افزايش خودكشي در اسرائيلي‌ها نتيجه مصرف مواد مخدر، الكل، سرخوردگي‌هاي دوران بلوغ و بحران‌هاي اجتماعي – عاطفي، بحران‌هاي مالي و همچنين در دسترس بودن سلاح براي جوانان اسرائيلي است. پژوهش‌هاي موجود در اين باره نشان مي‌دهند كه ميزان خودكشي در سال‌هاي گذشته بين جوانان، سربازان و حتي صاحبان مشاغل آزاد در اسرائيل شيوع بيشتري دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار