کد خبر: 468434
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷

به گزارش خبرنگار جوان آنلاين از مازندران، محمد پرگر و اکبر صادقی در رشته ورزشی فوتبال، احمدرضا رضایی در فوتسال، علی محسنی آهنگر و مسعود قربانی در پینگ‌پنگ و عزت‌الله مظاهری در رشته دوچرخه‌سواری به عنوان شش ملی‌پوش مازندرانی در ترکیب تیم ملی ورزش‌های ناشنوایان کشورمان در این رقابت‌ها هستند. 
رييس هيئت ورزش هاي ناشنوايان مازندران  افزود: مسابقات فوتبال و فوتسال به ترتیب چهارم و ششم خرداد برگزار می‌شود.
سید سعیدآرام با بيان اينكه ملی‌پوشان ورزش‌های ناشنوایان ۲۹ ارديبشت ماه تهران را به مقصد سئول محل برگزاری مسابقات ناشنوایان قهرمانی آسیا ترک خواهند کرد اظهار داشت:در این مسابقات که از اول خرداد به مدت ۱۰ روز به میزبانی شهر سئول پایتخت کره جنوبی برگزار می‌شود، شش بازیکن مازندرانی در چهار رشته ورزشی به مصاف حریفان آسیایی خود می‌روند.
وي در ادامه از رقابت نمایندگان مازندران در هشتم خرداد خبر داد و تصريح کرد: سه نماینده دیگر مازندران در رشته‌های پینگ‌پنگ و دوچرخه‌سواری در این روز به دیدار حریفان می‌روند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تجربه و عملکرد خوب ورزشکاران ناشنوای مازندرانی در چندین مسابقات برون مرزی کسب چند مدال رنگارنگ انفرادی و تیمی توسط ملی‌پوشان مازندرانی دور از دسترس نیست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار