کد خبر: 467491
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۴
فارس: ناصر سراج درباره دهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی اظهار داشت: در این جلسه ۷ متهم و یک مطلع در دادگاه حضور خواهند یافت.

وی درباره زمان رسیدگی به اتهامات مه‌آفرید امیرخسروی متهم ردیف اول پرونده گفت: در حال حاضر به یک پرونده با ۳۲ متهم رسیدگی می‌شود که مه‌آفرید امیرخسروی بعد از رسیدگی به اتهام ۳۱ متهم دیگر پرونده، در دادگاه حاضر و محاکمه خواهد شد.

گفتنی است تاکنون طی برگزاری ۹ جلسه دادگاه، ۱۷ نفر از متهمان بعد از محاکمه، آخرین دفاعیات خود را ارائه کرده‌اند و بعد از رسیدگی به اتهامات ۱۵ متهم باقی‌مانده، رسیدگی به اولین پرونده ارسالی به دادگاه در زمینه این فساد مالی به اتمام خواهد رسید.

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در بیست‌ونهمین نشست خبری سخنگوی قوه‌قضاییه از تکمیل شدن تحقیقات ۱۲ متهم دیگر پرونده و ارسال کیفرخواست آنها به دادگاه خبر داده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار