ایسنا: پس از اعلام ادغام بانک تات با دو موسسه مالی صالحین و آتی شبهاتی مبنی بر ادغام بانک گردشگری نیز به گوش رسید، اما امروز یکی از مقامات این بانک اعلام کرد که بانک گردشگری جزو بانکهایی نیست که قرار است ادغام شوند.
در مورد ادغام بانک حکمت ایرانیان و موسسه مالی و اعتباری کوثر نیز یکی از مدیران بانکی این ادغام را رد کرد. وی در گفتوگو با ایسنا در این مورد توضیح داد: موسسه مالی و اعتباری کوثر آماده پذیرهنویسی در بورس است و آخرین مراحل قانونی پذیرهنویسی را در بورس اوراق بهادار در سال گذشته انجام داده است.
به گفته وی، موسسه مالی و اعتباری کوثر با سرمایه اولیه ۱۵۰ میلیارد تومان آخرین مکاتبات جهت پذیرهنویسی را با بانک مرکزی و بورس انجام داده و تنها موسسه مالی و اعتباری در شرف تاسیس محسوب میشود که در یک سال گذشته کلیه مراحل قانونی جهت پذیرهنویسی را انجام داده است.
وی تصریح کرد: با توجه به آمادگی این موسسه جهت فعالیت، هیچگونه بحثی در مورد ادغام موسسه در هیچ یک از بانکهای خصوصی وجود ندارد و این موسسه با ۲۹۰ شعبه در سراسر کشور فعالیت دارد.
پیش از این نیز بانک مرکزی تاسیس بانک «ایران زمین» را منوط به ادغام چند موسسه مالی و اعتباری از جمله مولی الموحدین کرده بود و حتی در اوایل فروردین ماه نیز خبرهایی مبنی بر ادغام چند بانک خصوصی به گوش رسید.