ایسنا: سرهنگ امیری در تشریح جزئیات دستگیری متهم گفت: در پی شکایت تعدادی از مسافران بین شهری مبنی بر اینکه پس از سوارشدن در اتوبوس، فردی کنار آنان نشسته و با ریختن طرحدوستی و خوراندن کیک مسموم اقدام به بیهوشکردن و سرقت اموال آنان کرده، اکیپی از کارآگاهان این پلیس مسئول رسیدگی به این پرونده شدند که در نتیجه سارق سابقهدار در حین سرقت اموال یکی از مسافران توسط عوامل پلیس نامحسوس شناسایی و دستگیر شد.
امیری اضافه کرد: با انتقال متهم به پلیس آگاهی تحقیقات از وی آغاز شد که با توجه به دستگیری سارق در حین ارتکاب جرم، متهم چارهای جز بیان حقیقت نداشت و به ۱۰ فقره سرقت اموال مسافران اعتراف کرد.
به گفته وی، تحقیقات از متهم برای کشف سایر جرائم احتمالی همچنان ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، امیری با بیاناینکه مهمترین علت وقوع این سرقتها اغفال و فریب مالباختگان از جانب متهم است به شهروندان توصیه کرد از قبول هرگونه نوشیدنی و خوراکی از مسافرانی که هیچگونهشناختی نسبت به آنان ندارند در طول سفر خودداری کنند.