کد خبر: 466540
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۷
دومین مرحله انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح امروز (جمعه) در ۳۳ حوزه انتخابیه آغاز شد.

حوزه انتخابیه تهران، ری‌، شمیرانات و اسلامشهر با ۲۵ کرسی از ۶۵ حوزه باقی مانده، سهم بیشتری را در مرحله دوم انتخابات دارد.

بنابر گزارش فارس از سطح شهر تهران، مسجد النبی(ص) در میدان نوبت (هفت حوض) تهران یکی از شعب اخذ رای است که با شروع رای‌گیری شاهد حضور گسترده مردم از تمام گروه‌های سنی برای انداختن رای خود به صندوق‌ها بود.

این شعبه رای‌گیری از ساعت ۸ صبح امروز کار خود را آغاز کرد و با وجود گذشت ۹۰ دقیقه از شروع رای‌گیری حضور مردم برای رای‌دادن در این مسجد چشمگیر است.

همچنین حضور پرشور مردم برای شرکت در انتخابات دور دوم مجلس در حسینیه ارشاد تهران که یکی ‌از شعب اخذ رای در شمال تهران است، رنگ و بوی دیگری به انتخابات امروز داده است.

تشکیل صف‌های طولانی و حضور مردم در سنین مختلف در این مسجد در حالی است که تنها ساعتی از ‌آغاز رای‌گیری گذشته است.

مسجد لرزاده واقع در میدان خراسان نیز یکی دیگر از شعب اخذ رأی است که شاهد حضور گسترده مردم تهران برای رأی دادن است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار