کد خبر: 466318
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۰
ایسنا: تبليغات از ساعت هشت روز پنجشنبه به بعد ممنوع است و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.

كانديداهايي كه به مرحله دوم انتخابات راه‌ يافته‌اند از پنجشنبه گذشته فعاليت‌هاي تبليغاتي خود را آغاز كرده‌اند و تاكنون تخلف خاصي در اين زمينه گزارش نشده است.

غلامعلي حاجي‌زاده رييس هيات مركزي بازرسي انتخابات كشور به ايسنا گفت: تبليغات در اين دوره از انتخابات بي‌خلل‌ترين و بي‌اشكال‌ترين تبليغات بوده است.

حدود ۱۵ هزار نفر در شبكه بازرسي كل كشور در بحث انتخابات مجلس فعال هستند. حدود هزار و ۲۰۰ نفر قبل از انتخابات كليه حركات و تحركات كانديدا‌ها و فعاليت‌هاي آن‌ها را بازرسي مي‌كنند كه از اين تعداد حدود ۱۸ هيات بازرسي استاني، ۳۳ هيات حوزه‌هاي اصلي و ۱۸۹ هيات بازرسي حوزه‌هاي فرعي به اتفاق ۱۰۰ نفر از بازرسان ويژه روند تبليغات و حركت به سمت روي راي‌گيري را رصد مي‌كنند.

بازرسان ويژه كه در نوع آموزش با ساير بازرسان تفاوت دارند ۱۵ روز قبل از روز اخذ راي فعاليت‌هاي خود را آغاز مي‌‌كنند و همگي از افراد كارشناس و خبره و از تمامي اقشار چون كارمند،‌ آموزش و پرورش، ‌دانشجو، كسبه، ‌اساتيد دانشگاه و ... هستند.

فرايند راي‌گيري مرحله دوم نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي نيز از ساعت هشت صبح روز جمعه ۱۵ ارديبهشت ماه آغاز مي‌شود.

وزارت كشور اعلام كرده است كه براي برگزاري اين مرحله از انتخابات در ۳۳ حوزه انتخابيه آمادگي كامل دارد و همه امكانات و تجهيزات مورد نياز تأمين شده و هماهنگي‌هاي لازم با ۱۸ استان صورت گرفته است.

براي اين مرحله از انتخابات ۱۴ هزار و ۳۲۳ شعبه اخذ راي پيش‌بيني شده است كه در هر شعبه حدود ۱۵ عامل اجرايي فعال هستند.

راي دهندگان مرحله دوم انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي (۱۵ ارديبهشت) براي تسريع در روند اخذ راي در روز راي‌گيري علاوه بر شناسنامه، كارت ملي خود را همراه داشته باشند.

كساني كه نتوانسته‌اند در مرحله نخست انتخابات شركت كنند مي‌توانند در مرحله دوم در هر يك از ۳۳ حوزه انتخابيه كه رأي‌گيري در آن انجام مي‌شود، شركت كنند و رأي خود را به صندوق بيندازند.

و اما كساني كه در مرحله نخست در يكي از اين ۳۳ حوزه انتخابيه رأي داده‌اند صرفاً در همان حوزه انتخابيه مرحله اول مي‌توانند رأي خود را داخل صندوق بيندازند.

هم‌چنين آن دسته از رأي اولي‌ها كه تا ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ به سن ۱۸ سال تمام برسند مي‌توانند در جمعه اين هفته در دور دوم انتخابات شركت كنند.

مرحله دوم انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي به منظور تعيين تكليف ۶۵ كرسي باقيمانده بهارستان ۱۵ ارديبهشت ماه در ۳۳ حوزه انتخابيه برگزار مي‌شود.

ستاد انتخابات شهرستان تهران نيز آمادگي كامل خود را برای برگزاری این مرحله از انتخابات اعلام كرده است؛ همان ۴ هزار و ۱۵۷ شعب فعال درمرحله اول انتخابات در حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مرحله دوم نیز فعال خواهند بود که از این تعداد ۳ هزار و۲۵۱ شعبه اخذ رای برای شهرستان تهران پیش‌بینی شده است.

در مرحله دوم انتخابات مجلس نهم ۵۰ شعبه به صورت تمام مکانیزه رأی‌گیری خواهد شد که از این میان ۱۰ شعبه در سه حوزه ری، اسلامشهر و شمیرانات و ۴۰ حوزه مربوط به شهرستان تهران است.

مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان تهران به منظور تعیین تكلیف ۲۵ كرسی باقیمانده بهارستان ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار