کد خبر: 465560
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۱
ايسنا: به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، فرماندهي يگان تفنگداران دريايي ارتش آمريكا اعلام كرد گروهبان گري استين، تفنگدار دريايي مشغول به خدمت در اين يگان را به سبب تخلف و زير پا گذاشتن سياست‌ها اخراج كرده و از اغلب مزايا محروم مي‌سازد.

از سوي ديگر، گري استين كه ۹ سال در اين يگان خدمت كرده اظهار داشت كه از اين تصميم ناراحت است و آنچه كه وي در صفحه فيس‌بوك خود نوشته جزو حقوق اوليه وي براي آزادي بيان است.

وي اظهار داشت: من عاشق شغلم هستم و دلم مي‌خواست به اينجا نمي‌رسيدم، واقعا برايم سخت است كه نوشتن ۱۵ كلمه در فيس‌بوك كل سابقه ۹ ساله خدمت من را بر باد دهد.

گري استين در تاريخ يكم مارس در صفحه خود فيس‌بوك خود پس از آنكه لفظي توهين‌آميز را عليه اوباما به كاربرد، نوشت: ديگر از هيچ كدام از دستورات وي اطاعت نخواهم كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار