کد خبر: 464579
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۵
فارس: در چارچوب هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۲۰:۱۵ امشب الجزیره امارات در ورزشگاه خانگی خود پذیرای استقلال بود که این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید. آرش برهانی در دقیقه ۲۴ تک گل آبی‌پوشان را به ثمر رساند و اولیویرا در دقیقه ۶۴ گل تساوی را زد.

داور ژاپنی این مسابقه به آندرانیک تیموریان از استقلال و عبدالله جمعه از الجزیره کارت زرد نشان داد. دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه آزادی ۲ بر یک به سود الجزیره خاتمه یافته بود.

در دیگر مسابقه این گروه الریان قطر در زمین نسف قارشی ازبکستان به برتری یک بر صفر رسید. الریان با این پیروزی ۶ امتیازی شد و به رده دوم رسید و جای استقلال را گرفت. استقلال نیز با تساوی در دیدار امشب ۵ امتیازی شد و با یک پله سقوط در جای سوم قرار گرفت. در این گروه الجزیره با ۱۰ امتیاز صدرنشین است و نسف قارشی با یک امتیاز در قعر جدول قرار دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار