
سپاه و بسيج در برآورده ساختن منويات مقام معظم رهبري در صف اول هستند و هر روز تلاش خود را در اين زمينه افزايش مي دهند.
سردار علي استاد حسيني فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج)استان سمنان، در جمع كاركنان سپاه افزود: متأسفانه امروز به علت عدم درك از پتانسيل موجود و خودکم بینی، جنسي را كه توليد مي كنيم با آرم خارجي بر چسب مي شود.
وي با بيان اينكه كالاي داخلي وقتي مي تواند تأثيرگذار باشد كه توليد و كيفيت داشته باشد، اذعان داشت: اگر سرمايه گذاري بر كالاي ايراني نسبت به كالاي خارجي صورت گيرد و علاوه بر آن كيفيت ارتقا يابد مشكل كار و اشتغال جوانان نيز برطرف مي شود.
فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج)استان سمنان گفت: توليد كالاي با كيفيت از توليد انبوه اما با كيفيتي در سطح پايين بهتر است.
سردار استادحسيني بيان داشت: سپاه و بسیج مي توانند در زمينه فرهنگ سازی و ترویج حمایت از تولیدات داخلی نقش داشته باشند و نيازها را برآورده سازند، درعین حال بايد براي عملیاتی سازی دستور امام خامنه ای فكر كنيم و با برنامه ریزی در حوزه هاي اقتصادي سپاه و بسیج تلاش ویژه ای نماییم.
وي در ادامه درخصوص اعزام كاروان به مناطق عملياتي جنوب توضيحاتي را ارائه داد و گفت: در سال ۹۰ قريب به ۲۰ هزار نفر اعزام راهيان نور در استان انجام شده است كه كاري بسيار بزرگ براي استان سمنان است تلاش بسياري شد كه در اين اردوهاي عظيم حادثه اي براي زائرين رخ ندهد.
فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان افزود: تنها در يك مورد خطاي انساني موجب واقعه اي دردناك شده كه كام تلاشگران و مردم را تلخ كرد؛ لكن علي رغم تبليغات سوئي كه در مورد راهيان نور رخ داد، استقبال بي نظيري را در راهيان نور دانشجويي و مردمي شاهد بوديم.
سردار استادحسيني در ادامه با توجه به نامگذاري هفته پاياني فروردين ماه ۹۰ با عنوان هفته سلامت بر رعايت بهداشت فردي و محیطی در بسیج و سپاه تأكيد كرد.
وي افزود: همه بايد در رعايت بهداشت پيشقدم بوده و به آن توجه نماييم؛چرا كه اسلام تأكيد بسياري بر بهداشت نموده است.
فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در پایان گفت: رعايت ادب و احترام به بزرگترها سفارش اسلام است، و این موضوع موجب صميميت و عزت افراد مي شود، بنابراين پاسداران و بسیجیان آداب فردي و اجتماعي را خصوصا در تعامل با مردم و مراجعان رعايت نمایند.