
مسئول بسيج سازندگي خراسان رضوي از تدوين ۳۰ سرفصل مشترك در راستاي همكاريهاي دو نهاد كميته امداد و بسيج سازندگي خبر داد.
عليرضا تواضع با اشاره به سه سال فعاليتهاي مشترك دو نهاد كميته امداد و بسيج در استان، اظهار داشت: بيشتر فعاليتهاي بسيج سازندگي با كميته امداد در قالب ساخت مسكن در مناطق روستايي و محروم استان متمركز شده است.
وي هدف اصلي بسيج را خدمت رساني به محرومان در راستاي تحقق خواسته امام راحل (ره) عنوان كرد و ادامه داد: در اين راستا تاكنون اقدامات مشترك بسيج سازندگي با مراكز بهداشت به منظور طرح ملي ريشه كن كردن فلج اطفال با آموزش و پرورش نيز به منظور بهسازي فضاي مدارس در مناطق محروم و روستاها صورت گرفته است.
تواضع با اشاره به ضرورت همكاري سپاه امام رضا (ع) با كميته امداد در راستاي بهرهوري بهينه از توانمنديهاي موجود در بسيج، افزود: عمران، كشاورزي، منابع طبيعي، نوسازي مدارس، ارائه آموزشهاي فني و حرفهاي، اعطاي وام خوداشتغالي، اشتغالزايي و پژوهش در مباحث علمي مهمترين اين فعاليتها محسوب ميشود.
مسئول بسيج سازندگي خراسان رضوي با بيان اينكه تمامي بدنه بسيج براي بهسازي فضاي عمراني جامعه و زدودن فقر از آن آمادگي دارد، تأكيد كرد: همكاري مشترك بين كميته امداد و بسيج در زمينههاي عمراني، به توسعه زير ساختهاي اين حوزه كمك ميكند.