کد خبر: 459430
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۲
روياهاي فلامنگو در ليبرتادورس
ژوئل سانتانا هدايت فلامنگو را با اين هدف بر عهده گرفته كه بهترين بازي را از رونالدينيو در جام ليبرتادورس بگيرد. مرحله گروهي بالاترين رقابت باشگاهي در امريكاي جنوبي از سه شنبه شروع شده و فلامنگو كه در سال ۱۹۸۱ قهرمان اين مسابقات شده هفته آينده در آرژانتين و برابر لانوس مسابقات خود در گروه دو را آغاز مي‌كند.
سانتانا پنج شنبه قبل از مربيگري باهيا استعفا كرد ـ جاي او را هافبك سابق تيم ملي برزيل فالكائو گرفت ـ و سه‌شنبه به عنوان مربي فلامنگو به هواداران معرفي شد به عنوان جانشين واندرلي لوكزامبورگو كه به خاطر كسب نتايج ضعيف اخراج شد.
اين مربي ۶۳ ساله در سال ۲۰۰۹ مربيگري فلامنگو را كنار گذاشت تا هدايت تيم ملي آفريقاي جنوبي در جام جهاني ۲۰۱۰ را بر عهده بگيرد اما به او فرصت داده نشد و چند ماه مانده به شروع رقابت‌ها اخراج شد. حالا او برگشته تا روابط ميان بازيكنان و كادر فني را بهبود بخشد.
او در جلسه معارفه خود گفت:«رونالدو ستاره تيم است، يك الگو و مي‌تواند بازي‌ها را براي ما دربياورد. او بااستعداد است و مي‌داند چطور بازي كند. كيفيت اين بچه شگفت انگيز است.» او به عمد از نام رونالدو به جاي رونالدينيو استفاده كرد تا نشان دهد بازيكن تيمش رونالدوي كوچك نيست.
سانتانا ادامه داد:« شما وقتي يك شي‌ء گرانبها و عتيقه مي‌خريد بايد آن را در بهترين جاي خانه قرار دهيد. او همان جايي بازي مي‌كند كه احساس مي‌كند بهترين است. اگر بخواهد چپ بازي كند همانجا قرارش مي‌دهيم. اگر راست را ترجيح بدهد همانجا مي‌رود. آيا وسط را دوست دارد؟ مشكلي نيست.»
فلامنگو كه در سال ۲۰۰۹ قهرمان ليگ برزيل شد با هدف افزودن به تنها قهرماني‌اش در سطح قاره كه ۳۱ سال پيش به دست آمد ۱۳ ماه قبل رونالدينيو را از ميلان به خدمت گرفت البته بعد از اينكه بهترين سال‌هاي بازي بهترين بازيكن جهان در سال‌هاي ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ در اروپا سپري شده بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار