کد خبر: 457244
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۶
در حالیکه غرب سخت در تلاش است تا اینگونه وانمود کند که در مورد تحریم نفتی ایران به اجماع دست یافته، شواهد حاکی از اختلافی عمیق در این زمینه است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، آمریکا و اتحادیه اروپا در پی اعمال تحریم های جدید بر صنعت نفت و گاز ایران هستند ولی اختلاف هایی بس عمیق بین بعضی از کشورهای اروپایی بر سر تحریم صادرات نفت خام این کشور به وجود آمده است.
ایتالیا که نخواسته به طور مستقیم مخالفت خود را با اینکار بیان نکند گفته که می خواهد که شرکت نفتی ایتالیایی "انی" از این تحریمها مستثنی باشد.
نخست وزیر ایتالیا گفته است ایتالیا ۱۳ درصد نفت مورد نیازش را از ایران وارد می کند.
ژاپن و چین نیز با تحریم صادرات نفت ایران مخالف هستند.
مخالفان تحریم نفت ایران نگران افزایش بهای این کالا و تاثیر منفی آن بر اقتصاد جهانی هستند.
در هفته‌های گذشته ۱۱ کشور بزرگ سه بار برای اقدام مشترک علیه جمهوری اسلامی گرد آمده‌اند اما هربار بی نتیجه به نشستهای خود پایان داده اند.
طبق اعلام وزارت انرژی آمريکا، ايران پس از عربستان سعودی دومين صادرکننده‌ در ميان کشورهای صادرکننده‌ نفت در سازمان اوپک است.
ایران روزانه ۳، ۲ ميليون بشکه نفت صادر می‌کند که از این مقدار روزانه حدود ۴۵۰ هزار بشکه برای خريداران اروپايی ارسال می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار