کد خبر: 457176
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲
۹ دي تجلي بصيرت و چشمه جوشان فرزندان ملت بود که با الهام از اين روز بايد با قدرت در برابر دشمنان و فتنه‌گران ايستادگي کرد. به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آيت‌الله نوري همداني امروز در ابتداي درس خارج فقه خود در مسجد اعظم، با اشاره به اهميت و جايگاه روز نهم دي اظهار داشتند: اين روز، روز تجلي بصيرت و چشمه جوشان فرزندان ملت بود، نهم دي جزء ايام الله است که تحکيم انقلاب، دين، اسلام و مذهب در اين روز به تجلي رسيد.
معظم‌له با بيان اين که فتنه‌گران سال ۸۸ مجري نقشه‌هاي دشمنان بودند بيان داشتند: بعضي‌ها متاسفانه تحت تأثير هواي نفس خود همراه با منافقين، بهائيت و سلطنت طلب‌ها برنامه‌هاي دشمن را در کشور پياده کردند.
اين مرجع تقليد افزودند: در مقابل فتنه‌گران بايد با استفاده از عنصر تبعيت بعثت، غدير، عاشورا و ظهور حضرت حجت‌(عج) و با شعار شهادت طلبانه بايستيم.
ايشان ابراز داشتند: در قرآن بيش از ۳۰ آيه در رابطه با فتنه و فتنه‌گران بيان شده است؛ که در برخي از آنها تصريح شده است با شديدترين برخوردها در مقابل آنها قرار بگيريد تا فتنه و فتنه گران را نابود کنيد.
حضرت آيت‌الله نوري همداني با بيان اين که در عاشوراي سال ۸۸ هتک حرمت فراواني به عاشورا شد اظهار داشتند: در اين روز عوامل پياده‌نظام خود باخته هتک حرمت‌هاي فراواني به ساحت مقدس ابا عبد الله ‌(ع) انجام دادند ولي بصيرت و غيرت و هميّت مردم از سراسر کشور به سکان‌داري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب، مشت محکمي بر دشمنان نظام زد.

معظم‌له با بيان اين که بنده در همان سال ۸۸ چهار سوال از عوامل فتنه داشته‌‌ام گفتند: بنده در روز نهم دي چهار سوال اساسي از سران فتنه کرده ام اولين سوال اين بود که شعار «نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران» اين شعار شما خط قرمزي است در برابر انقلاب و امام و شهدا و هزاران هزار خون‌هاي ريخته شده در راه انقلاب، سوال دوم از شعار «جمهوري ايراني» بود، اين هم با انقلاب و امام و آرمان‌هاي نظام متفاوت بود و سومين سوال اين بود که چرا در مقابل تشويق‌هاي آمريکا و انگليس و اسرائيل سکوت کرده و اعلام موضع نکرديد و در آخر اين که چه ارتباطي بين شما و بهائيان و منافقين و سلطنت طلب‌ها وجود داشت.
حضرت آيت‌الله نوري همداني در پايان با بيان اين که راه توبه برگشت هنوز هم وجود دارد گفتند: راه اسلام و راه توبه هميشه براي گناهکار باز است و ما به فتنه گران مي‌گوييم اگر هنوز اعلام برائت کنند از منافقين بهائيان آمريکا و انگليس و توبه کنند و برگردند مي‌پذيريم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار