
فریضه امر به معروف و نهی از منكر همانند خونی در پیكر جامعه اسلامی است و در فرهنگ متعالی اسلام هیچ اصلی مهمتر از امر به معروف ونهی از منكر نیست.
حجت الاسلام والمسلمین علی كارگر معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد یا اظهار جملات فوق افزود : سهل انگاری در خصوص تحقق این فریضه مهم و سرنوشت ساز موجب بی رنگ شدن دین و مرگ تدریجی امت اسلامی را در پی خواهد داشت.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی یزد تصریح كرد: آفریدگار جهان نخستین كسی است كه امر به معروف و نهی از منكر كرده است.
كارگر خاطر نشان کرد: سعادت و خوشبختی امت اسلام و جامعه اسلامی در گرو عملی شدن این فریضه و احساس تكلیف همگان به آن می باشد .
وی تاکید کرد : قرآن كریم بهترین ویژگی امت اسلام را انجام امر به معروف و نهی از منكر دانسته است و لذا همه باید برای تحقق آن تلاش جدی داشته باشند .
كارگر ادامه داد : بی توجهی به این موضوع اساسی باعث شده كه ما در جامعه بعضا دچار مشكلات فرهنگی هستیم .
وی یادآور شد: اگر همه خود را در قبال مسائل مختلف كه صورت می گیرد مسئول بدانند قطعا خیلی از ناهنجاری ها بروز و ظهور پیدا نمی كند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی یزد گفت: اگر مردم به فریضه امر به معروف و نهی از منكر همانند سایر واجبات و مسائل دینی و شرعی نگاه كنند خیلی از مشكلات مرتفع می شود.
وی با گرامیداشت دهه اول محرم الحرام به عنوان دهه امر به معروف و نهی از منكر خواستار همكاری همه مردم و نهادهای فرهنگی و تبلیغی در طول سال و بخصوص این ایام برای اجرایی شدن این دستور دین ، قرآن و سیره ائمه هدی (ع) گردید .