کد خبر: 454336
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۹
مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان - پاریس
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، آخرین شب مسابقات هفتادونهمین دوره رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان به میزبانی پاریس امشب از ساعت ۱۹ با حضور دو وزنه بردار ایران در گروه A آغاز شد که در نهایت با قهرمانی بهداد سلیمی و کسب ۳ مدال طلا و نایب قهرمانی انوشیروانی با دو نقره و یک برنز برای کشورمان همراه شد.

با آغاز حرکات یکضرب بهداد سلیمی ابتدا وزنه ۲۰۱ کیلویی را بالای سر برد؛ در ادامه وی وزنه ۲۰۹ کیلوگرمی را هم مهار کرد و برای سومین مرتبه وزنه ۲۱۴کیلویی را مهار کرد که در واقع این وزنه رکورد جهان محسوب می‌شد و سلیمی از پس وزنه ۲۱۴ کیلویی هم به خوبی برآمد تا رکورد جهان به طور رسمی یک کیلوگرم افزایش پیدا کند.

پیش از این حسین رضازاده رکورد ۲۱۳ کیلوگرم را در سال ۲۰۰۳ به ثبت رسانده بود.

وزنه بردار اوکراین با مهار وزنه ۲۰۰ کیلوگرم دوم شد و سجاد انوشیروانی دیگر ملی‌پوش ایران نیز پس از اینکه وزنه‌های ۱۹۳ و ۱۹۸ کیلویی را مهار کرد به مدال برنز یکضرب رسید.

در حرکات دوضرب نیز سجاد انوشیروانی ابتدا کار را با وزنه ۲۲۸ آغاز کرد و در مهار آن موفق بود. وی برای بار دوم وزنه وزنه ۲۳۳ کیلویی را درخواست کرد که در مهار آن هم موفق بود.
انوشیروانی برای بار سوم درخواست وزنه ۲۴۱ کیلویی کرد. سجاد در مهار این وزنه نیز موفق بود تا با مهار آن به مدال نقره دوضرب و مجموع برسد.

بهداد سلیمی نیز کار را با مهار موفق ۲۴۱ کیلوگرم آغاز کرد. وی برای مرتبه دوم وزنه ۲۵۰ کیلوگرم را بالای سر برد و در انتخاب سوم وزنه ۲۶۰ کیلوگرم را انتخاب کرد تا رکورد مجموع دنیا را ارتقا دهد ولی موفق نشد و در نهایت به مدال طلای مجموع نیز دست یافت.
نماینده کره به مدال برنز دو ضرب رسید.
در پایان مسابقات سلیمی با مجموع ۴۶۴ کیلوگرم اول شد،‌ انوشیروانی با مجموع ۴۳۹ کیلوگرم نایب قهرمان شد و نماینده کره جنوبی با ۴۳۳ کیلوگرم به مدال برنز مجموع رسید.
جهت دیدن فیلم قهرمانی اینجا کلیک نمائید
انتهای پیام/م

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار