
به گزارش خبرنگار «جوان» ساعت ۱۴ پنجم مردادماه امسال مرد موتورسواري خود را به مأموران گشت پليس آگاهي تهران بزرگ رساند و آنان را در جريان يك آدمربايي قرار داد. او گفت: لحظاتي قبل در حالي كه از ميدان قزوين عبور ميكردم ناگهان سه مرد جوان در حالي كه قمه و شمشير در دست داشتند مرد موتورسواري را هدف قرار داده و سپس با تهديد او را سوار بر يك پرايد كردند و از محل گريختند اما من موفق شدم شماره پلاك پرايد مورد نظر را يادداشت كنم.
با نشانيهايي كه اين موتورسوار فداكار در اختيار پليس گذاشت، مأموران بلافاصله طرح مهار در محدوده ميدان قزوين و خيابانهاي اطراف آن را آغاز كردند و يك ساعت بعد پرايد مورد نظر را در حالي كه جوان مجروح هنوز در صندلي عقب حضور داشت همراه با سه سرنشين آن كه چند قبضه شمشير و قمه به همراه خود داشتند متوقف و هر سه متهم (وحيد -۲۶ ساله، بهمن -۲۰ ساله و يوسف -۲۲ ساله) را دستگير كردند. جوان مجروح (حبيب -۲۲ساله) كه از چند ناحيه دچار خونريزي شديدي شده بود به بيمارستان منتقل شد. بعد از آنكه متهمان در اختيار كارآگاهان اداره يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفتند به جريان آدم ربايي اعتراف كردند. آنها گفتند به دستور سردسته باند - ويقار- حبيب را ربودهاند. متهمان اعتراف كردند: مدتي بود كه ويقار به دختري به نام پريسا كه در همان محل سكونتشان در منطقه صالح آباد زندگي ميكرد علاقهمند شده بود و قصد داشت تا با او ارتباط برقرار كند تا اينكه متوجه شد «حبيب» قصد دارد با پريسا ازدواج كند، به خاطر همين قبول كرديم به پيشنهاد ويقار كاري كنيم تا حبيب از تصميم براي ازدواج با پريسا منصرف شود. قرار شد تا حبيب را پس از كتك زدن سوار ماشين كنيم و با تهديد شمشير و قمه او را مجبور كنيم تا از تصميمش براي ازدواج ياارتباط با پريسا صرف نظر كند. متهمان به افسر پرونده گفتند: با پرايد به محل زندگي حبيب رفتيم و در نقطهاي كمين كرديم، بعد از نيم ساعت حبيب با موتور از كوچه بيرون آمد و ويقار پس از اينكه او را به ما نشان داد از ماشين پياده شد. ما هم حبيب را تعقيب و در نقطه خلوتي راه را بر او سد كرديم. بعد از ضرب و شتم حبيب با چاقو و شمشير او را سوار ماشين كرديم اما هنوزاز محل دور نشده بوديم كه دستگير شديم.
سرهنگ عباسعلي محمديان رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به اعترافات صريح متهمان در رابطه با نقش و مشاركت «ويقار» در اين پرونده، كارآگاهان اداره يازدهم ضمن شناسايي محل سكونت متهم اين محل را تحت مراقبتهاي نامحسوس خود قرار داده و سرانجام پس از گذشت چند روز ساعت ۲ بامداد دهم آبان متهم اصلي پرونده را در حالي كه قصد ورود به خانهاش، داشت دستگير و به اداره يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل كردند. سرهنگ محمديان گفت: متهم در همان تحقيقات اوليه به نقش و مشاركت خود در اين پرونده اعتراف كرد.