کد خبر: 453498
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۸
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز دیدار اخیر اعضای جبهه پایداری با خود را تایید کرد و گفت: ان شاء الله جبهه پایداری در جبهه متحد اصولگرایان حضور می یابد.
آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی دبیر کل جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به سئوال خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس که پرسید:« روز گذشته برخی اعضای جبهه پایداری از دیدار با شما و دستیابی به توافقاتی خبر داده بودند.آیا این خبر صحت دارد»گفت‌: اخیراً مذاکراتی داشتیم و بنا شد آقایان تشریف بیاورند.
وی تاکید کرد: ان‌شاالله جبهه پایداری در کمیته ۸+۷ حضور پیدا می‌کند و ما امیدوار هستیم.
حجت‌‌الاسلام جلالی رئیس دفتر آیت الله مصباح یزدی دیروز ضمن حضور در غرفه خبرگزاری فارس خبر داده بود، دو روز پیش اعضای جبهه پایداری با آیت‌الله مهدوی‌کنی جلسه رضایتبخشی داشتند و در این جلسه توافقاتی بین این جبهه با آیت‌الله‌مهدوی‌کنی انجام شده است. وی تاکید کرده بود: جبهه پایداری قطعا به کمیته۷+۸ می‌پیوندند. هچنین حجت الاسلام رسایی از تشکیل کمیته چهارنفره متشکل از نمایندگان این گروه با جبهه متحد اصولگرایان خبر داده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار