کد خبر: 453395
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۱
اختصاصي«جوان آنلاين»
تلاش مهره غرب براي جلوگيري از الگوگيري كشورهاي اسلامي از ايران

پس از پيروزي اسلام گرايان در تونس ابراهيم يزدي دبيركل مستعفي گروهك منحله نهضت آزادي تلاش كرد در راستاي سناريوي ايران هراسي غرب بويژه آمريكا عليه جمهوري اسلامي به ايفاي نقش در اين زمينه بپردازد.
به گزارش«جوان آنلاين»،ابراهيم يزدي درنامه اي به محمدالغنوشي رهبر جنبش اسلامگرای النهضه تونس تلاش كرد به بهانه پيروزي اسلامگرايان دراين كشور به تخريب جمهوري اسلامي پرداخته و اهداف چندي را پي گيري نمايد.
وي در اين نامه بر نبود آزادي در ايران و وجود استبداد تاكيد كرده و تصريح كرده است كه جمهوري اسلامي نظامي دمكراتيك نبوده و ملت تونس نبايد اشتباهات ايراني ها را تكرار كنند.
يزدي برخورد نظام با تحركات براندازانه گروهك نهضت آزادي در دوران انقلاب اسلامي و فتنه ۸۸ به عدم مخالفت دگر انديشان تفسير كرده و خطاب به الغنوشي نوشته است:« اکنون بر عهده شماست که نمونه‌ای باشید از سعه صدر و به رسمیت شناختن حقوق دگراندیشان. من از خداوند باری تعالی می‌خواهم که شما را از ارتکاب اشتباهاتی که ما در ایران دچار آن شدیم، یا آنچه در الجزیره یا در موارد مشابه رخ داده است، حفظ نماید.»
گفتني است نامه ابراهيم يزدي كه سخت موردتاكيد و توجه سايت هاي ضد انقلاب و غربي قرار گرفته در بردارنده اهداف ذيل است:
۱- در حالي كه مقام معظم رهبري بيداري اسلامي را ريشه در انقلاب اسلامي ايران عنوان كرده اند،تلاش يزدي براي جلوگيري از الگوگيري كشورهاي اسلامي از جمهوري اسلامي ايران مي باشد.مضاف براينكه همزماني اين نامه با اظهارات ايهود باراك كه تصريح كرده است ،روي كار آمدن اسلامگرايان در منطقه خطرناك است از بازي يزدي در سناريوي غربي ها حكايت دارد.
۲- ابراهيم يزدي تلاش دارد تا از طريق اين نامه پالس هايي را براي گزارش هاي ضدحقوق بشري عليه ايران مستند سازي كند.تاكيد بر عدم رعايت حقوق دگر انديشان در ايران در هيمن زمينه است.
۳- وي تلاش دارد تا گسست ها از انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران را به غرب و نيز مساعد بودن فضا براي كليد زدن دور جديد فشارها القاء نمايد.
۴- يزدي مي كوشد بنا بر راهبرد اصلي غرب ستون خيمه گاه انقلاب را مورد هجوم قرار دهد.
گفتني است اين نامه نگاري در حالي صورت مي پذيرد كه نگاهي به پرونده گروهك نهضت آزادي طي ساليان گذشته بيانگر عمق كينه توزي و تحركات براندازانه آنان نسبت به انقلاب اسلامي بوده است.

اگر از خيانتها و خسارتهاي وارده به انقلاب در دوران حاكميت دولت موقت بگذريم، جريان نهضت آزادي بعد از كناره‌گيري از قدرت نيز همچنان در خط خيانت به انقلاب حركت كرد كه هم‌پيمان شدن با جريان منافقين و بني‌صدر و تضعيف جبهه انقلاب در هشت سال دفاع مقدس در برابر رژيم بعثي از جمله اقدامات ثبت شده در پرونده نهضت آزادي است.
نهضت آزادي در ۸ سال جنگ كه همه دنياي استكبار از صدام پشتيباني مي كرد، همواره به تخريب روحيه مردم، نفي دفاع مقدس، محكوم كردن ادامه جنگ، همراه اتهامات عديده به مسؤولان نظام اقدام كرده است. در قطعنامه ششمين كنگره نهضت آزادي در اسفند ۶۲ آمده است: «نگران آينده جنگ و فرجام نامعلوم آن و گسترش خرابي آن و گسترش خرابي و خسارات مادي و معنوي كه به صورت مسابقه‌اي براي دو ملت ايران و عراق درآمده مي‌باشيم». و طي نامه‌اي در ارديبهشت ۶۷، امام را در ادامه جنگ ۸ ساله مقصر اعلام مي‌کند: «آيا وقت آن نرسيده است كه رهبر انقلاب، بازگشتي به خود، و به خداي خود كرده و تجديد نظري در تصميم و تصورات گذشته بفرماييد».
همچنين با وجود اينكه با نامه تاريخي حضرت امام(ره) گروهك نهضت آزادي از حوزه سياسي كشور به حاشيه رانده شد و تهديدات آن عليه مباني انقلاب اسلامي دورتر گرديد ولي اين گروهك با پافشاري بر مواضع براندازانه خود از ابتداي انقلاب اسلامي تا كنون با فراز و نشيب هاي گوناگون كوشيده تا ثمره خون صدها هزار شهيد و جانباز را به نيستي بكشاند. گروهك مذكور در سال هاي منتهي به فتنه ۸۸با ورود فعالانه تر به عرصه سياسي كشور تلاش نموده خود را به عنوان يكي از جايگزين هاي مهم حاكميت جمهوري اسلامي ايران ، نزد كشورهاي خارجي و همچنين گروههاي معاند داخلي مطرح نمود. به شكلي كه در آن ايام دبيركل مستعفي گروهك سفرهايي به امريكا، آلمان و... داشته است. ذيلاً به برخي موضع گيري ها و اقدامات نهضت آزادي طي سال هاي منتهي به فتنه ۸۸ اشاره مي گردد:
۱-مواضع نهضت آزادي پس از سفر سه ماهه آقاي ابراهيم يزدي (دبيركل مستعفي تشكيلات غير قانوني گروهك) به آمريكا ( از۳۰/۱۱/۸۶ لغايت ۵/۳/۸۷) شكل تند تري به خود گرفته به گونه اي كه پس از سالها در جلسات دفتر سياسي گروهك، به صراحت "استراتژي براندازي نظام" مطرح و با قيد "مسالمت آميزي" كه يزدي به آن اضافه مي كند و همانا براندازي نرم مي باشد، تصويب مي شود.
۲- يزدي پس از بازگشت از آمريكا با جسارت و گزافه گويي اركان اصلي نظام را هدف قرار داده و استراتژي حمله به "ولايت فقيه" را با هدف هنجار شكني از مقدسات نظام، در دستور كارخود قرار داد . وي در مصاحبه اي در مورخه ۲۳/۳/۸۷ با سايت خبري روز عنوان نمود: " الان زمان آن است كه عملكرد نظام مبتني بر نظام ولايت فقيه را مورد ارزيابي قرار بدهيم. ما معتقديم كه مشكل اساسي ايران در سيستم ولايت فقيه است.
در مرداد سال ۸۷ سازمان مجاهدين انقلاب از سران گروهك نهضت آزادي براي شركت و سخنراني در كنگره دوازدهم خود دعوت كرد و ابراهيم يزدي در جلسه هفتگي تشكيلاتي خود دراين خصوص اظهار داشت:" بنده به كنگره دعوت شده بودم و پيام هم دادم و در جلسه نيز قرائت شد و بايد ما از گذشته درس بگيريم تا بتوانيم در پيشبرد اصلاحات موفق باشيم. "
ابراهيم يزدي درخصوص پيوند مشترك بين نهضت آزادي با سازمان مجاهدين انقلاب و حزب مشاركت گفته است:"... ما از اينكه گروههاي سياسي آرام آرام به واقعگرايي نزديك ميشوند خوشحاليم ؛ گروههايي كه ۱۰ سال پيش مرزبندي خودي و غيرخودي را ابداع كرده بودند امروز به اين نتيجه رسيده اند كه اين مرزبنديها واقعبينانه نيست .كارگزاران امروز با ۱۰ سال پيش متفاوتند ... زماني بود كه مجاهدين انقلاب اسلامي در وضعيتي نبودند كه بتوانند با نهضت آزادي بنشينند. اما در كنگره امسال ما را دعوت كردند و ما هم شركت كرديم."
اين گروهك در پيام به كنگره حزب مشاركت نيز ، فعاليت نهادمند سياسي ، رشد و توسعه احزاب و سازمانهاي سياسي را لازمه تقويت فرآيند دمكراسي خواهي در كشور دانسته و عنوان نمود "... طرحهاي چند لايه و پيچيده تماميت خواهان تنها زماني ميتوانند موفق باشند كه احزاب سياسي امكان گفت و گو و مفاهمه در شكل همكاريهاي جمعي نداشته باشند..."
شاخه جوانان حزب مشاركت نيز از محمد توسلي(رئيس دفتر سياسي نهضت آزادي) دعوت نمود كه در سالن اجتماعات آن حزب سخنراني نمايد. توسلي در سال ۸۶ گفته بود:"... بايد روي جريانات سياسي بيشتر كار شود. بطور مثال روي مشاركت بايد سرمايه گذاري كرد كه ميتواند با گستردگي تأثيرگذار باشد . "
۳- در يكي از جلسات هم انديشي جريانات اپوزيسيون كه آذرماه سال۸۶ با ميزباني گروهك نهضت آزادي وحضور نمايندگاني از گروهك غيرقانوني ، ادوار تحكيم وحدت، دفترتحكيم، متنفذين ضدانقلاب، عناصر شاخص سياسي نظير؛ عبدا... نوري، انصاري راد و...) برگزار گرديده بود، بر اين موضوع تاكيد شده بود كه؛ مشكل امروز كشور(آقاي) احمدي نژاد نبوده بلكه اصل ولايت فقيه است و نوك حمله ما بايد به آن سمت باشد. همچنين در اين نشست مطرح شد كه در اين مسير مي بايست بعضي از سران نظام همراه نمود.
۴-گروهك نهضت آزادي در انتخابات۸۸ بر خلاف دوره هاي گذشته به صورت فعال شركت كرده و با حمايت از آقايان موسوي و كروبي انتظار خود را از اين افراد انجام تغييرات اساسي در كشور مطرح نمود.
در اين راستا نهضت آزادي پس از برقراري جلساتي با مسئولين ستادهاي آقايان موسوي و كروبي ضمن انجام توافقات همكاري تعدادي از عناصر خود در تهران و شهرستانها را موظف به حضور در ستاد آقاي ميرحسين موسوي نمود كه از اين ميان مي توان به حضور عماد بهاور رئيس شاخه جوانان گروهك در ستاد ۸۸ آقاي موسوي اشاره نمود كه نامبرده نيز تعدادي از عناصر عضو شاخه جوانان را در اين ستاد به كار گيري نموده بود.
علاوه بر نهضت آزادي طيف ديگري از گروههاي ضدانقلاب التقاطي ومدعي حقوق بشري با همكاري كشورهاي غربي فعاليتهايي را در راستاي بستر سازي جهت ايجاد و گسترش اغتشاشات پس از انتخابات داشته‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار