کد خبر: 453136
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۹
مدیرمسئول‌ روزنامه‌‌ی قدس گفت: جریان‌سازی و ترویج جشن‌ها و حرکت‌های نشاط‌آور دینی و مذهبی یکی از وظایف اصلی و بارز رسانه است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، غلام‌رضا قلندریان با بیان این مطلب افزود: دو نوع حرکت رسانه‌ای دفعی، تدریجی در راستای تقویت جشن‌های مردمی مانند جشن سراسری زیر سایه خورشید، مؤثر بوده که حرکت دفعی هم‌زمان با برگزاری جشن‌ها در دهه‌ی‌کرامت رضوی به‌صورت پوشش کتبی و تصویری و حرکت تدریجی همراه با جریان‌سازی در مناسبت‌های مختلف در طول سال صورت می‌گیرد و تحقق این امر سبب حرکت‌های مذهبی و خودجوش مردمی در همه‌ی اعیاد خواهد بود.
وی با اشاره به اعتقادات مذهبی و اصیل ملت ایران به اهل‌بیت(ع) گفت: این علاقه و ارادت به ائمه‌‌ی اطهار(ع) سبب می‌شود تا در مناسبت‌های مذهبی شور و نشاط خاصی از سوی مردم در سراسر کشور ایجاد شده و در صورتی‌که سازمان‌ها و مؤسسات مسئول و برنامه‌ریز در برگزاری و برنامه‌ریزی برنامه‌های هدف‌مند فکری و معرفتی در جامعه به‌خصوص در میان جوانان تلاش کنند، این حضور پر رنگ‌تر شده و هر سال بر موج نشاط مردمی در سراسر ایران افزوده خواهد شد.
قلندریان اظهار داشت: با توجه به بروز بحران‌های معرفتی، اخلاقی و روانی در دنیا و تلاش دشمن در ایجاد تفکرات منفی در جامعه، برگزاری برنامه‌های معرفتی و دینی همانند جشن سراسری«زیرسایه خورشید» می‌تواند علاوه ایجاد پویایی و نشاط مخاطب، بستری برای افزایش معرفت نسبت به اهل بیت(ع) را در بین جوانان و نوجوانان فراهم می‌آورد.
مدیر مؤسسه‌ی فرهنگی قدس ادامه ‌داد: عمق آموزه‌های معنوی در این برنامه‌ها می‌تواند بر نگاه تخریبی نهله‌های انحرافی غلبه کرده جوانان را نسبت به بمباران‌های فرهنگی و تبلیغاتی دشمن واکسینه کنند که در این راستا مؤسسه‌ی خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های آستان قدس‌رضوی، قالبی پایدار همراه با برنامه‌هایی تحول‌آفرین را ایجاد کرده است.
قلندریان با تأکید بر این مطلب که هر حرکت فکری و فرهنگی که بر اساس معیار مشخص صورت گرفته باشد می‌تواند در راستای بالندگی آن جامعه نقش‌آفرین باشد، خاطرنشان‌کرد: جشن‌های سراسری«زیرسایه‌خورشید» در برابر شادی‌هایی که محل آرامش و امنیت روان مردم نیست، شور و نشاط معنوی را درکشور ایجاد می‌کند که روح نشاط سالم افراد جامعه را تقویت و انبساط خاطر اقشار مختلف را در طول سال تضمین می‌کند.
وی افزود: باتوجه به شرایط منطقه و گسترش بیداری اسلامی لزوم برنامه‌ریزی اصولی و جامع در این خصوص مشاهده شده که برای این منظور دامنه‌ی این فعالیت‌های فکری و دینی در سطح جهانی بایدگسترش یافته و تعاملات بین‌المللی برای تحقق اهداف والای جشن‌های «زیر سایه خورشید» نیز در طول سال ادامه یابد.
چهارمین دوره‌ی جشن‌های سراسری و مردمی «زیر سایه خورشید» در ۷۷ شهر از ۲۲ استان و شهرهای زیارتی کشور عراق از ۷ مهرماه سال جاری به مدت ده روز و به ‌همت شبکه‌ی جوانان رضوی وابسته به مؤسسه‌ی خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی برگزار شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار