جريان انحرافي كه مدتي است استراتژي "سكوت فعال " را در دستوركار خود قرار داده ،هدف گذاري هايي مشخصي را براي كسب كرسي هاي مجلس برنامه ريزي كرده و مي كوشد تا ضمن ائتلاف با اصلاح طلبان اهداف مشترك به توافق رسيده اي را عملياتي سازد.
به گزارش«جوان آنلاين»،اهداف مشترك اين جريان با اصللاح طلبان عبارتند از:
۱- محدود كردن اختيارات رهبري
۲- افزايش اختيارات رئيسجمهور
۳- القاي حاكميت دوگانه
۴- اصرار براي انجام رفراندوم
۵- تلاش براي تغيير قانون اساسي
در همين رابطه ليدر جريان انحرافي در سخناني مهمترين مساله را براي اصلاح طلبان در مجلس تغيير قانون اساسي دانسته و گفته است«چرا در زمان بنيانگذار جمهوري اسلامي، قانون اساسي پس از ۱۰ سال مورد بازنگري قرار گرفت و اما امروز با گذشت ۲۰ سال كمترين تغييري در قانون اساسي انجام نشده است.»
همچنين عنصر ديگري از اين جريان براي كاهش اختيارات بالاترين مقام كشور تصريح كرده كه «مگر ميشود دو نفر با هم حكومت كنند و حكومت كردن با وجود دو نفر شدني نيست. »
گفتني است اين اظهارات نشان مي دهد كه چگونه جريان انحرافي و اصلاح طلبان در نقاطي براي رسيدن به اهداف مشترك خود دست به ائتلاف زده و هر يك نقش يك لبه قيچي را در مواجهه به نظام بر عهده دارند.