کد خبر: 448565
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۵
دادستان شوش هشدار داد:
دادستان عمومي و انقلاب شهرستان شوش هشدار داد كه خريد و فروش هر گونه اشيا و سکه‌هاي عتيقه، جرم است و پيگرد قانوني دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميرحسين احمدي‌نيا گفت: در سال‌هاي اخير به دفعات مشاهده شده که عده‌اي کلاهبردار از طريق فروش سکه‌هاي تقلبي مبالغ هنگفتي از افراد ساده‌لوح اخذ مي‌کنند.

وي ادامه داد: شگرد اين افراد به اين صورت است که ابتدا از طريق تلفن با سوژه‌هاي خود تماس مي‌گيرند و با تعيين محل قرار در شب و خارج از شهر، چند سکه طلاي اصلي را به عنوان نمونه به آنان نشان مي‌دهند اما هنگام انجام معامله، سکه‌هاي تقلبي را در ازاي دريافت مبالغ هنگفت، به آنان مي‌فروشند.

دادستان شوش با اعلام مجرمانه بودن هرگونه خريد و فروش سکه و اشياي عتيقه، به مردم هشدار داد که مراقب سوءاستفاده اشخاص سودجو باشند و در صورت روبه‌رو شدن با اين افراد، مراتب را به دادسراي عمومي و انقلاب اين شهرستان اطلاع دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار