
پایگاه خبری فدراسیون جهانی فوتبال نوشت: سپاهان اصفهان از 8 سال قبل دوره باشکوه خود را آغاز کرده است.
سایت فیفا در گزارشی از وضعیت باشگاهی قاره آسیا، در مورد لیگ برتر ایران عنوان کرد: سپاهان قهرمانی را با یک تساوی برابر پرسپولیس تصاحب کرد تا به خوبی از عنوان قهرمانی خود در لیگ دهم دفاع کند. این موفقیت بیانگر این نکته است که نماینده اصفهانی اولین تیم باشگاهی است که به سه مقام قهرمانی این پیکارها رسیده و از 8 سال قبل دوره باشکوه خود را آغاز کرده است.
این گزارش افزود: استقلال و ذوبآهن در تلاش هستند عنوان نایب قهرمانی در آخرین هفته باقیمانده لیگ فصل جاری ایران از آن خود کنند اما در پایینترین نقطه جدول، استیل آذین پس از باخت 6 بر یک از شهرداری تبریز به دستهای پایینتر سقوط کرد و سایپا پس از تساوی 2 بر 2 با تراکتورسازی تبریز در محدوده تیمهای نامزد سقوط است.
این سایت از مصاف استیلآذین و شهرداری به عنوان یک جدال بزرگ یاد کرد و نوشت: استیلآذینیها برای جلوگیری از روبهرو شدن با سرنوشت تلخ سقوط، به سه امتیاز دیدار با حریف تبریزی نیاز داشتند، اما همه امیدهای آنها پس از دریافت 2 گل در مدت 17 دقیقه ابتدایی بازی از بین رفت. در این حال محمد غلامی توانست با زدن گل فاصله را کم کند، ولی در نیمه دوم تبریزیها 4 گل بیپاسخ به ثمر رساندند.
در این گزارش همچنین در مورد رقابت بهترین گلزنان لیگ برای کسب آقایی گل نیز چنین عنوان شده است: در شرایطی که چهره قهرمان لیگ مشخص شد، رقابت بر سر کسب عنوان آقای گل همچنان باقی ماند. رضا نوروزی از فولاد خوزستان 5 گل زد و نه فقط باعث کسب برد 5 بر 2مقابل پاس همدان شد، بلکه با یک گل بیشتر بالاتر از ادر لوسیانو (ادینهو) از مس کرمان قرار گرفت