کد خبر: 447786
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۲
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه "حاشیه‏ساز دولت فراتر از حد و جایگاه خود برای عده‌ای خاص، خطاب به برخی مراجع توصیه‌نامه می‌نویسد "، گفت: اسناد حمایت و نامه‌نگاری نامبرده از یک زن رانت‌خوار به معاون اجرایی یک دستگاه در کمیسیون موجود است.
حجت‌الاسلام حسین اسلامی نماینده مردم ساوه و سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، بر حساسیت این کمیسیون در مورد تحرکات گروه انحرافی تأکید کرد و گفت: فتنه گروه انحرافی بسیار پیچیده است و باید تکلیف‌شان فتنه‌گران مشخص شود.
وی در ادامه افزود: کمیسیون اصل 90 قطعاً در تعامل با دستگاه‌های ذی‌ربط خصوصاً دستگاه قضایی ضمن رسیدگی به ابعاد اقدامات گروه انحرافی، گزارشی در این باره تهیه و به نمایندگان ارائه خواهد کرد.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 به شکایت یکی از نمایندگان از حاشیه ساز دولت هم اشاره کرد و اظهار داشت: شکایت حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم بخشی از رسیدگی کمیسیون به پرونده مشایی است چرا که موضوعات دیگری هم در این باره وجود دارد که باید به آن توجه شود.
اسلامی با بیان اینکه "حاشیه ساز دولت فراتر از حد و جایگاه خود برای عده‌ای خاص، خطاب به برخی مراجع اجرایی توصیه‌نامه می‌نویسد "، تصریح کرد: مثلاً اسناد حمایت و نامه‌نگاری نامبرده از یک زن رانت‌خوار به معاون اجرایی یک دستگاه در کمیسیون موجود است و قطعاً این گونه اقدامات وی در کمیسیون اصل 90 رسیدگی خواهد شد.
وی اضافه کرد: آقایان باید بدانند که تمامی افعال و تحرکات آنان زیر ذره‌بین کمیسیون اصل 90 است و آنها نمی‌توانند با یک مصاحبه جبران مافات کنند.
نماینده مردم ساوه در مجلس همچنین گفت: نمایندگان مجلس همچنان به شخص احمدی‌نژاد ارادت دارند و ما نمی‌گذاریم که چهره وی با تحرکات منحرفین و فتنه‌گران مخدوش شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار