کد خبر: 447704
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۷
حجت‌الاسلام سید جلال یحی‌زاده نماینده مردم تفت و رئیس سابق کمیته تربیت‌بدنی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، گفت: در خصوص معرفی وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان چند گزینه مطرح است، اما در این براساس اطلاعاتی که در اختیار دارم، طاهره بنی اسدی گزینه جدی دولت برای معرفی به مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر ورزش و جوانان است.

وی افزود: البته در طول ۳ روز گذشته اگر تحولات جدیدی در این باره رخ داده باشد، بنده اطلاعی ندارم اما در عین حال ما خوشحال هستم از اینکه در روزهای اخیر تشکیل وزارت ورزش و جوانان قطعی‌تر شده و مباحث قبلی در این باره ادامه پیدا نکرده است.

رئیس سابق کمیته تربیت‌بدنی مجلس تصریح کرد: امروز تقریباً مطمئن هستیم که دولت به دنبال معرفی یک گزینه پیشنهادی به مجلس است و در این میان طاهره بنی اسدی یکی از جدی‌ترین گزینه‌های دولت برای معرفی به مجلس است، البته اگر در روزهای آتی اتفاق خاصی دیگری رخ ندهد.

یحی‌زاده ادامه داد: البته همایون حمیدی ( سرپرست سازمان ملی جوانان) و حمیدرضا موسوی (مدیرعامل مناطق آزاد قشم) نیز از جمله دیگر گزینه‌های دولت در این زمینه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار