کد خبر: 447686
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۶
بیژن تنها - سرانجام پس از نابسامانی‌‌های موجود در بخش نظارت بر مراکز طبخ و توزیع موادغذایی، وزارت بهداشت تصمیم گرفت تا به رستوران‌های سالم، لوح «رستوران دوستدار سلامت» اهدا کند، هر چند براساس گفته احمدرضا فرسار، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این اقدام در جهت ارتقای سلامت مردم اجرایی می‌شود، ولی این مقام مسئول در خصوص مراکز زیرزمینی که در حال حاضر در سطح وسیع در حال طبخ و توزیع موادغذایی به صورت غیرمجاز و غیربهداشتی هستند، هیچ سخنی به میان نیاورد. به واقع مراکز مجاز طبخ و توزیع موادغذایی همچون رستوران‌ها، ساندویچی‌‌ها، مراکز فسفودی، جگرکی‌ها و طباخی‌ها مراکزی هستند که برای شروع فعالیت خود باید کارت بهداشت فردی و محیط بگیرند و اینکه وزارت بهداشت درصدد است به این مراکز درجه‌بندی ممتاز، یک، دو و سه و لوح رستوران دوستدار سلامت ارائه کند، اگر مواز‌ی‌کاری نباشد، مطلوب و پسندیده است!
یکی از وظایف وزارت بهداشت، نظارت دوره‌ای بر مراکز عرضه و طبخ موادغذایی است که دارای گواهی سلامت هستند و اگر این اقدام به نحو شایسته صورت بگیرد دیگر نیازی نیست برای این مراکز لوح جدیدی صادر شود. چرا که بسیاری از اینگونه مراکز دارای انواع و اقسام گواهی‌های سلامت شغلی و حرفه‌ای هستند، ولی در عمل از سلامت در این مراکز طبخ و توزیع موادغذایی خبری نیست و این گواهی‌ها بهانه‌ای شده است تا کم کاری و عدم رعایت مسائل بهداشتی و محیطی در پشت این مدارک پنهان بماند!
از سوی دیگر اگر گشتی در سطح شهر بزنید، روی در و دیوار انواع و اقسام آگهی‌های مراکز طبخ و توزیع موادغذایی را با رنگ و منوهای مختلف غذایی می‌توانید مشاهده کنید. مراکزی که در حیاط خلوت، زیرزمین‌، پستوها و حتی پشت‌بام‌ها و انبارها‌ی متروکه در حال طبخ موادغذایی هستند و با قراردادن پیک‌های موتوری برای توزیع غذا، مشتری‌های خود را به نوعی فریب می‌دهند و فقط غذا را در بسته‌بندی برای آنان ارسال می‌کنند و به دور از چشم مأموران و مشتریان در شرایط نامناسب مشغول آماده‌کردن مواد به اصطلاح غذایی هستند.
اینکه چرا وزارت بهداشت با اینگونه مراکز برخورد نمی‌کند جای سؤال دارد. گویا مسئولان این حوزه منتظر هستند تا شکایتی از سوی مردم صورت بگیرد تا رسیدگی کنند، در غیر این صورت وضع به همین منوالی که هست باقی خواهد ماند و کسی نمی‌داند که این مراکز چه چیزی به خورد مردم خواهند داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار