
ابوالحسن بنی صدر نیز به تأثیرگذاری انقلاب اسلامی ایران بر شکل گیری انقلاب های مردمی عربی اذعان کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بنی صدر در این رابطه در مقاله ای در نشریه بین المللی دانشگاه هاروارد می نویسد: در جهان عربی چیزهای تازه ای در حال وقوع است که به انقلاب اسلامی ایران در سال 1979 بسیار شبیه است. در حقیقت می توان به شکلی غیرمستقیم، این انقلاب ها را به هم ارتباط داد.
در ادامه این مقاله آمده است: پنج ویژگی مشترک میان انقلاب اسلامی ایران و انقلاب در تونس و مصر وجود دارد:
نخست اینکه در هر سه کشور رژیم های دیکتاتوری حاکم بود که مشروعیتشان رو به نزول بوده و بر پایه فساد به کار خود ادامه می دادند.
عامل دیگر اینکه، باورهای مردم تونس و مصر نیز همچون مردم ایران در آن دوره دچار تغییر شده و دیگر خواهان رهایی از چهره های سیاسی هستند.
ویژگی سومی که در ایران دیده می شد و در مصر و تونس نیز می بینیم حضور گسترده جوانان در عرصه سیاست است.
عامل دیگر را باید دخالتهای غربی و به ستوه آمدن مردم از این دخالت ها دانست. "اوباما"ی امروزی در مصر و تونس همان "کارتر" دوره شاه ایران است.
نهایتا اینکه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز همچون شرایط کنونی مصر و تونس از ابزار سرکوب و کشتار برای مقابله با مردم استفاده می شد که بیشتر به مردم روحیه می داد.
بنی صدر در پایان می گوید: "نوزایی اسلامی" در مصر و تونس همچون ایران در حال شکل گیری است.
گفتنی است، بنی صدر یک سال گذشته و بویژه در اوج جریانات فتنه بارها از موسوی حمایت کرد. وی تمامی شرایط لازم برای پناهندگی عناصر فتنه به اروپا را فراهم می کرد